Dragoste și îngrijire pentru pielea delicată a bebelușilor-IV (P)

12 decembrie 2017
Postat de Mamă de Matei în Recomandari
0

În ultimele două luni am avut ocazia să testez gama Skin Sensitive, de la NIVEA Baby, dedicată pielii sensibile a bebelușilor. Am povestit deja despre Șamponul și spuma de baie, Crema NIVEA Baby și Crema de protecție pentru funduleț. Astăzi voi încheia seria review-urilor cu șervețelele umede NIVEA Soft&Cream.

Șervețelele umede sunt într-adevăr un real ajutor. În parc, în mașină sau în alte condiții care nu permit curățarea cu apă și săpun, sau doar cu apă, chiar sunt de mare folos. Altfel, acasă spre exemplu, de fiecare dată când îl schimbam de scutec, îl spălam repejor la funduleț cu apă caldă și un strop de săpun. Și cred că acest lucru ne-a scutit de multe iritații. În plus, nu îl acopeream imediat cu un scutec nou, îi lăsam pielea să respire măcar cinci minute.

Șervețelele umede m-au ajutat în schimb noaptea, când Matei dormea și nu se punea problema să îi stric somnul. Am folosit gama Soft&Cream pentru că acestea mi s-au părut cele mai potrivite pentru bebeluși. Au un miros discret, aproape spre deloc, sunt suficient de mari și umede exact atât cât trebuie. Sunt moi, pufoase și delicate cu pielea fină a bebelușilor.

Șervețelele nu au parfum, parabeni sau alcool, nu sunt prea îmbibate cu loțiune de curățare dar în același timp nu sunt nici prea uscate. Aderă bine la pielea bebelușului și curăță așa cum trebuie. Pachetul se închide etanj, deci sunt bune de luat oriunde.

Pachetul conține 63 de bucăți. Nouă ne ajunge în jur de o lună de zile un pachet, dar asta deoarece domnișorul mai prinde pachetul, și scoate șervețelele din pachet dor din amuzament și pentru că uneori îi face plăcere să le așeze pe mobilă, la uscat. 🙂

Acum, la final de poveste, după ce am vorbit despre toate cele patru produse, eu aș recomanda și altor mămici gama Skin Sensitive de la NIVEA Baby. Poate fi folosită cu încredere pentru pielea delicată a bebelușului însă la fel de bine poate fi aplicată pe pielea sensibilă de orice vârstă.

Și pentru că sunt aproape sărbătorile sau poate că veți merge în vizită la o proaspătă mămică, cred că acest kit ar putea fi un cadou inspirat. 🙂

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.