Dragoste și îngrijire pentru pielea delicată a bebelușilor (P)

21 noiembrie 2017
Postat de Mamă de Matei în Recomandari
3
Dragoste și îngrijire pentru pielea delicată a bebelușilor

Când vine vorba despre copii, toți părinții sunt atenți la tot ceea ce intră în contact cu ei. Când vorbim despre produse de îngrijire a pielii bebelușului/copilului, acolo chiar îmi asum munca unui adevărat detectiv. Contează într-adevăr și prestanța și istoria produsului, dar cel mai mult pentru mine contează ingredientele dar și modul în care pielea delicată a copilului meu reacționează la produs. Pentru că suntem mame, și împărțim relativ aceleași experiențe, o sa încerc să fac un mic review despre NIVEA Baby Șampon și Spumă de baie 500 de ml. Poate va fi de folos atât mămicilor în devenire, care se informează deja despre cele mai bune produse de îngrijire a pielii, dar și pentru mamele cu ceva vechime, căci uite așa mai facem și noi schimb de păreri și experiențe.

Așadar, despre Șamponul și Spuma de baie NIVEA Baby 500 ml.

În primul rând, după cum v-ați dat seama din denumirea produsului, se poate folosi efectiv pe toată suprafața corpului. Curăță delicat și protejează părul și pielea sensibilă a bebelușui. Începând cu primul fir de păr până la degetul mic de la picioruș, pielea rămâne curată și catifelată. Adică nu ai nevoie de mai multe produse pentru a face baie. Și asta înseamnă economie de timp și de energie.  Iar noi mamele, știm ce înseamnă asta. 😀

Cel mai mare plus îl reprezintă ingredientele selectate pentru pielea sensibilă a bebelușului. Nu usucă pielea, conține 0% săpun alcalin și PH compatibil cu pielea, compatibilitatea la nivelul pielii fiind testată clinic și dermatologic. Produsul de asemenea a fost testat și aprobat oftalmologic și bineînțeles, partea cea mai bună este formula fără lacrimi. Ce bine ar fi fost să fi existat și pe vremea copilăriei mele un asftel de șampon. Scuteam mulți ochi roșii de usturime și mult mai multe lacrimi venite din refuzul de a mă spăla pe cap. „Cum, o domnișoară așa ca tine, să nu se spele  pe cap? Vai, dar ce rușine…” Dar și usturimea ochilor…

Când cumpăr ceva pentru Matei, întotdeauna verific dacă eu îl pot întrebuința cu ușurință pentru că mâinele mele sunt deja ocupate cu multe alte lucruri deodată. Deci încă un plus, pentru dispenser. Îmi place faptul că nu este nevoie să iau sticla de șampon de pe raft. Pot să pun produs în palmă cu ajutorul dispenserului, iar asta face și ca dozarea să fie corespunzătoare și să nu fac risipă. După ce termin, întorc capătul spre dreapta și se blochează, deci chiar dacă cumva ar cădea de pe raft în cada plină cu apă, nu s-ar scurge nici o picătură din el.

Din seria minusurilor tehnice (alte minusuri nu am găsit), aș nota desprinderea foarte ușoară a capacului. Adică dacă apeși puțin pe capac și aluneci spre dreapta, se rotește imediat și iese cu totul. Deci atenție la copiii mai mari, care sunt plini de idei. Nu strică să fim totuși precauți.

Aș adăuga un plus pentru mirosul discret și delicat ( mie îmi aduce a miros de curat), dar și pentru prețul bun raportat la calitate, care de asemenea contează și el în vremurile noastre.

PS: Puteți testa și voi produsele NIVEA Baby. Vă puteți înscrie aici. 🙂

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.