Scrisoarea Moșului către toți copiii mari

6 decembrie 2023
Postat de Mamă de Matei în Familia este cheia către fericire
0
Scrisoarea Moșului către toți copiii mari

Este dimineața lui Moș Nicolae și până la ora aceasta (ora 8) probabil toți copiii au verificat deja ghetuțele. Moșul a trecut și pe la noi, dar anul acesta, Moș Nicolae ne-a mai lăsat ceva. O scrisoare. Magică și foarte importantă. Am primit misiunea de a o transmite mai departe, așa că trebuie să vă spun ce ne-a rugat Moșul :

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Dragă Matei,

Ca în fiecare an mi-ai pregătit cei mai buni melcișori cu scorțișoară și vreau să știi cât de mult apreciez! Sunt foarte buni și să știi că m-am bucurat când am văzut că mi-ai pregătit și pentru pachet!❄︎

Am un mesaj foarte important pentru tine și mă bazez pe tine că va ajunge la cât mai mulți copii. Iată care este mesajul meu:

❄︎ Dragii Moșului,❄︎

Știu cu câtă bucurie mă asteptați în fiecare an. Eu vă văd și vă știu pe fiecare. Și știu că de foarte multe ori m-ați pândit și v-ați întrebat Cum reușește oare Moșul să ajungă la toți copiii într-o singură noapte?

Ascultați în continuare pentru că urmează să vă spun.❄︎

Adevărul este că nu ajung eu la toți copiii. Adevărul este că am ajutoare. Unele ajutoare sunt chiar spiridușii mei, dar cele mai multe ajutoare sunt oamenii. Da, așa cum ați auzit, oamenii. Unii sunt adulți, alții sunt chiar copii. Să vă povestesc cum se întâmplă.

Ajutoarele Moșului sunt aleși chiar de mine, printr-o scrisoare asemănătoare cu aceasta.

Ajutoarele Moșului sunt atente la oamenii din jurul lor. La vecini, la colegi, la oamenii de pe stradă, la cei fără adăpost, la cei care se descurcă greu. Ajutoarele Moșului sunt atente și văd ce nevoi au oamenii, și așa știu și ce își doresc ei. O pereche nouă de încălțări, o geacă, o pătură mai groasă ca să se încălzească, o jucărie nouă și dulciuri, multe dulciuri pentru copii, căci asta e prima dorință a tuturor copiilor.

Și știi ce am văzut că fac Ajutoarele mele? Nu se opresc în a dărui oamenilor doar de Moș Nicolae sau de Crăciun. Ei dăruiesc tot timpului anului, căci și nevoile oamenilor nu stau în loc în timpul anului.

Așa că dragii mei, toți cei care ascultați cuvintele mele astăzi: tocmai v-am numit Ajutoarele mele! De acum înainte, aveți o misiune! De a fi Moș Nicolae sau Moș Crăciun pentru alți oameni, pentru copii sau pentru bătrâni, pentru oricine are nevoie. ❄︎

Și încă ceva, dragii mei copii cuminți! Știu că dorințele voastre sunt cele mai colorate și că lista de cadouri e lungă, dar atelierul Moșului e mare și cu cât lista de dorințe e mai mare, cu atât mai multă vreme ne va lua să terminăm toate jucăriile care ajung la noi sub formă de dorințe, și asta ne face uneori să fim în întârziere. Și nu ne dorim niciodată să întârziem la voi, copii! Așa că, dacă ați putea să păstrați pe lista voastră doar ce este mai important și mai puțin costisitor, ați fi de mare ajutor Moșului, spiridușilor și copiilor de pretutindeni!

Vă cuprinde într-o îmbrățișare al vostru,

Moș Nicolae ❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎❄︎

Sursă foto: Les Anderson on Unsplash

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.