Dragoste și îngrijire pentru pielea delicată a bebelușilor-III (P)

5 decembrie 2017
Postat de Mamă de Matei în Recomandari
0

Continuând cu seria review-urilor NIVEA Baby,  am ajuns la crema de protecție pentru funduleț NIVEA Baby. Dacă ați pierdut primele două review-uri, le puteți citi aici: Șampon și spumă de baie NIVEA Baby și Cremă NIVEA Baby Soft.

fundulet

Când mi-am făcut bagajul pentru maternitate ( cu toate că l-am pregătit din timp, am plecat fără el la spital, epic, nu-i așa? 🙂  îmi amintesc că printre primele lucruri cumpărate a fost crema pentru funduleț NIVEA Baby. Atâta lucru cunoșteam și eu despre bebeluși: au pielea sensibilă, iar zona scutecului cu atât mai mult are nevoie de o atenție deosebită. Trebuie să recunosc că la momentul respectiv am ales încrederea oferită de brand, și se pare că nu am greșit deloc.

Este adevărat că nu ne-am confruntat prea des cu iritațiile de scutec sau cu astfel de situații, însă de fiecare dată când am folosit crema, chiar ne-a fost de ajutor. Efectul s-a văzut destul de repede, iritațiile dispărând în scurt timp.

Crema de protecție pentru funduleț conține ingrediente delicate cu pielea și în compoziție nu veți regăsi parabeni, alcool sau coloranți. Este testată și aprobată clinic și dermatologic .  

Mirosul este discret și plăcut, îmi place de asemenea și textura. Este o cremă grasă, care creează o peliculă de protecție, calmând roșeața și ajutând pielea să fie hidratată corespunzător. Tocmai de aceea, noi i-am mai găsit o utilizare: este foarte utilă pentru tăieturi sau zgârieturi, aplicată după ce se desprinde coaja de pe rană, deoarece protejează stratul nou de piele de factorii externi.

Și în încheiere, mai încă un pont: o folosim de asemenea cu succes în netezirea coatelor, a genunchilor sau chiar a tălpilor. 😀

NIVEA Skin Sensitive este o gamă dedicată bebelușilor, însă este o cremă care se potrivește pielii sensibile de toate vârstele.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.