„Vă asigur că Polonia va avea mare grijă de copiii ucraineni”- mesajul primei doamne a Poloniei pentru Ucraina

12 martie 2022
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
0
„Vă asigur că Polonia va avea mare grijă de copiii ucraineni"- mesajul primei doamne a Poloniei pentru Ucraina

Olena, prima doamnă a Ucrainei, are susținerea primelor doamne din întreaga lume. Conform informațiilor prezentate până acum, prima doamnă împreună cu copiii, se află într-un loc secret, în Ucraina.

Nu știm dacă așa este într-adevăr, însă ce putem vedea este că Olena postează activ pe paginile ei de socializare despre situația din Ucraina. Despre cum mai mulți copii bolnavi au reușit să ajungă în spitalele din Polonia, unde primesc îngrijiri medicale.

Într-un mesaj postat ieri pe Facebook, 11 martie, prima doamnă a Poloniei spune: „Vă asigur că Polonia are mare grijă de copiii ucraineni, al căror război i-a izgonit de acasă”.
Sursă foto: captură Facebook

În Polonia, vilele prezidențiale găzduiesc refugiați din Ucraina. Iniţiativa îi aparţine soţiei liderului polonez, Agata Kornhauser-Duda, care a insistat să se pună la dispoziţia refugiaţilor timp de mai multe zile cele două vile oficiale ale preşedintelui.

De asemnea, tot într-o postare pe Facebook, președintele Poloniei a declarat: Ieri am fost la granița POL-UKR din Korczowa și la punctul de primire pentru refugiații din Ucraina. Agata a fost la locurile unde au stat femeile și copiii ucraineni. I-am spus lui Volodymyr seara: „Spune-le băieților tăi că pot lupta liniștiți. „Familiile lor sunt în siguranță cu noi!

Nu este un articol despre război. Este un articol despre solidaritatea dintre oameni.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.