Scoateți calendarul mamelor ca să-mi notez: Am adormit ieri și m-am trezit azi!

11 august 2021
Postat de Mamă de Matei în Dezvoltare personală
0
Scoateți calendarul ca să-mi notez: Am adormit ieri și m-am trezit azi!

Relația mamelor cu somnul este una dulce-amară. Mamele își sacrifică o oră sau mai multe de somn, ca să își petreacă timpul fix așa cum au nevoie, după ce toată casa a adormit.

Dar și când nu mai pot….

De câteva săptămâni tot trag din greu la serviciu, pentru mă pregătesc de concediu. Și ca să poți să mergi în concediu, paradoxal, trebuie să muncești ceva mai mult ca să lași lucrurile în ordine, pregătite pentru orice nevoi ale clienților care ar putea apărea. Așa că relația mea cu somnul a fost în ultimele săptămâni mai degrabă amară.

Am ajuns aseară acasă în jur de ora 17. Am pregătit o mașină de spălat, am pregătit cina. Am mâncat. Apoi pe la ora opt Matei a ieșit în parc cu taică-su.

Le-am zis „pa-paaaaa” din sufragerie, de pe canapea, cu telecomanda în poală. „Ia să mă uit și eu la un serial„, am rânjit bucuroasă în gând. Doar că nu stăteam prea comod, așa că mi-am tras sub cap o pernă mică, de pe canapea.

Nu am apucat nici măcar să apăs vreun buton. Am adormit instant. Atât de obosită sunt.

Îmi amintesc că s-au întors la ora nouă, spuneau ceva cum că i-ar fi prins ploaia. „A plouat? Ce zi este?” îmi spuneam în gând, căci de verbalizat, nu am reușit nimic :))

Mai știu doar cum m-a condus soțul meu ușurel în dormitor, am simțit patul moale și nimic altceva până când s-a făcut dimineață.

La 7 dimineața am primit un pupic pe obraz.

-Hai mami, trezește-te! E dimineață!

Se aude și taică-su din sufragerie :

-Mai las-o să doarmă tati, că este obosită!

-Dar tati, doarme deja de ieri! A ținut Matei să ne anunțe.

Și auzind cuvintele rostite de el, am realizat că nu am mai dormit 11 ore de foaaarte mult timp. Dar mai ales, să mă bag la somn ieri și să mă trezesc astăzi, asta chiar este un eveniment.

Deci scoateți calendarul mamelor, vă rog, ca să notez evenimentul : am adormit ieri și m-am trezit azi! Cine știe peste câți ani lumină se va repeta!

Mai jos și dovada, în cazul în care sunt suspiciuni de fraudare a relatărilor de mai sus 😀

ScoateScoateți calendarul ca să-mi notez: Am adormit ieri și m-am trezit azi!i calendarul ca să-mi notez: Am adormit ieri și m-am trezit azi!
Eveniment de notat în calendarul mamelor

Sursă foto copertă: Pinterest

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.