Să te iubești și pe tine la fel cum îi iubești pe cei pe care îi iubești…

28 iunie 2022
Postat de Mamă de Matei în Dezvoltare personală
0
Învață să te iubești și pe tine la fel cum îi iubești pe cei pe care îi iubești...

Dragă femeie, destulă negativitate ai auzit de la tine. Nu ai nevoie de asta acum. Dragă femeie, învață să te iubești și pe tine la fel cum îi iubești pe cei pe care îi iubești…

Învață să îți iubești părul, chiar dacă fire albe se arată tot mai mândre și mai insistent.

Învață să îți iubești corpul. Cu vergeturi, cu riduri, cu kilograme în plus sau în minus. Vergeturile de pe coapse sunt urmele schimbărilor, pe care le-ai îmbrățișat mai greu sau mai ușor, dar care vor să îți reamintească despre bine și rău și despre cât de puternică ești.Corpul tău este harta vieții tale. Îți rostește povestea dintr-o suflare.

Dragă femeie, învață să îți iubești buzele prea mici sau prea mari, dar care au rostit de atâtea ori vorbe de alint, de sprijin, de ajutor.

Dragă femeie, îmbracă rochia ta cea mai bună, pantofii cei mai de preț sau sandalele cele mai comode și ieși în lume, cu încredere. Ieși la plimbare și lasă-ți fața mângâiată de soare. Mergi la plajă și scaldă-ți trupul în valurile mării și în valurile soarelui.

Dragă femeie, ești frumoasă!

Dragă femeie, nu trebuie să faci nimic special pentru a primi iubire. Fii blândă cu tine, iar atunci când greșești, nu înseamnă că meriți mai puțină iubire.

Dragă femeie, învață să te iubești și lasă-te iubită..Iubește-te la fel cum iubești pe cineva iubit.

Dragă femeie, îți cer iertare pentru că nu te-am iubit mai demult. Că nu ți-am fost alături și nu am fost de partea ta de câte ori ți-a fost greu. Că uneori te-am sabotat sau ți-am pus bețe în roate. Că nu am crezut în tine.

Dragă femeie, îți promit să am grijă de tine până la sfârșitul vieții!

Dragă fată, îți doresc să te iubești și pe tine la fel cum îi iubești pe cei pe care îi iubești… Sau pe cei după care ți-ai frânt sufletul cândva…

Îți mulțumesc!, mi-a răspuns ea la final din oglindă.

Sursă foto copertă articol: Rowan Kyle on Unsplash

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.