S-a întors Adele și ne-a învățat că drumul către sine se face în liniște, neabătută

15 octombrie 2021
Postat de Mamă de Matei în Dezvoltare personală
1
S-a întors Adele și ne-a învățat că drumul către sine se face în liniște, neabătută

Știu că probabil între timp știrea e deja veche, dar așa mă actualizez și eu, cu întârziere :))

S-a întors Adele.

S-a întors Adele, după ce din 2016 nu a mai cântat nimic, nu a mai produs nimic, după ce nu a mai vorbit cu presa. Vreme de 5 ani. Inclusiv pe pagina ei de Facebook în tot timpul acesta au fost postate doar câteva noutăți.

S-a întors Adele, după ce în ultimii doi ani a slăbit peste 45 de kilograme. Iar asta este pentru unii cea mai tare știre din toată povestea.

Dar eu am citit tot interviul acordat de Adele revistei Vouge. Și acolo am găsit adevărata poveste.

Sursă foto: Instagram
Adele a slăbit enorm în ultimii ani. Și deși toată lumea speculase o dietă minune, și deși unii se îmbogățesc deja pe spatele dietei-minune, Adele a anulat orice zvon.

„Toate poveștile care s-au scris despre cum aș fi slăbit sunt false. Mulți oameni care au susținut că ei m-ar fi antrenat, iar eu nu i-am văzut în viața mea. E dezgustător.  N-am ținut nicio dietă de care zic ei că aș fi ținut. Nici post intermitent, nici nimic. Chiar mănânc acum mai mult decât în trecut, culmea, pentru că fac mult sport”

Anxietatea a slăbit-o. Sau cum spunem noi, stresul. Adele s-a despărțit de soțul ei, a avut grijă de fiul ei în vârstă de aproape 9 ani, și a pornit în călătoria spre ea însăși.

„A fost din cauza anxietății mele. Faptul că mă antrenam mă făcea să mă simt mai bine. Nu a fost niciodată despre pierderea în greutate. A fost despre a deveni eu puternică și să nu mai petrec atât de mult timp pe telefon. Devenisem dependentă de el. Fac sport de două sau de trei ori pe zi.”

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost onestitatea ei. Reușea să facă antrenamentele pentru că nu lucra, deci nu mai făcea și altceva în timpul ăsta. De asemenea, a fost la fel de onestă când a povestit și că are mai mulți antrenori personali.

„Eram practic șomeră când am început programul ăsta. Și o fac și cu antrenori. Dar nu mulți oameni pot să facă asta”.

A povestit apoi despre călătoria către sine însăși, despre provocările vieții de părinte. Când aveam 30 de ani simțeam că întreaga mea viață se destramă, însă nu știam exact care este motivul. Pur și simplu simțeam că ceva nu este cum trebuie pentru mine. N-am vrut să sfârșesc la fel ca mulți dintre cei pe care îi cunosc. M-am simțit mizerabil, așa că am decis să mă pun pe mine pe primul loc. Am aflat multe adevăruri usturătoare despre mine pe acest drum. Am dat la o parte multe învelișuri protectoare, dar m-am și acoperit cu unele noi. Am descoperit multe mentalități cu adevărat folositoare, care să mă ghideze, și simt că m-am redescoperit. Aș îndrăzni să spun că nu m-am mai simțit niciodată atât de împăcată cu mine. „

Despre relația cu fiul ei în tot timpul acesta:

„Fiul meu a avut multe întrebări. Întrebări foarte bune, întrebări inocente, pentru care nu am un răspuns… Am simţit că vreau să îi răspund, prin acest disc, când va avea 20 sau 30 de ani, cine sunt şi de ce am ales de bună voie să îi demontez întreaga viaţă în căutarea propriei mele fericiri. L-am făcut uneori să fie chiar nefericit. Şi asta este o adevărată rană pentru mine pe care nu ştiu dacă o voi putea vindeca vreodată”.

Adele a pornit la un drum greu, neabătută, în liniște. Pentru că asta și-a dorit cel mai mult din lume. Să se regăsească pe sine. Pentru că doar atunci când ești bine cu tine, poți fi cel mai productiv. Și a demonstrat asta prin super albumul pe care l-a pregătit de lansare zilele acestea.

Pentru că doar atunci când rezervorul tău e plin, poți dărui și altora.

Când ești bine cu tine poți fi un om mai bun, o soție mai bună, o mamă mai bună.

Adele s-a întors și ne-a învățat că drumul către sine se face în liniște, neabătută. Ca să se ocupe de ea a renunțaț practic la carieră. Ca să se ocupe de ea și de relația cu fiul ei, a pus cariera pe pauză. Cred că este nevoie de mare curaj pentru asta.

Multe femei au criticat noua greutate și nu au văzut cu ochi buni schimbarea. „Oamenii adoră să portretizeze o femeie divorțată ca și când ar fi un dezastru, fără control. În genul: oh, a slăbit ca să înceapă să atragă bărbații. Pentru că ce e o femeie fără un soț, nu?! Ce porcării…”

Oh, well, se pare că Adele s-a întors iar din public au plecat câteva femei. În urma acestei schimbări, pe Adele nu o mai place tot publicul, acum o plac doar bărbații :)))

Cum vi se pare schimbarea lui Adele?

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.