„Familia nu trebuie să fie ADN, pentru că familia este sprijin și iubire”

7 noiembrie 2021
Postat de Mamă de Matei în Familia este cheia către fericire
0
Lecția iubirii: Un băiețel de cinci și-a invitat colegii de grădiniță la procesul lui de adopție

„Familia nu trebuie să fie ADN, pentru că familia este sprijin și iubire.” Una dintre cele mai frumoase fraze auzite săptămâna asta!

Tot din seria Haideți să mai vorbim și de știri de bine, zilele trecute am aflat despre o poveste la fel de emoționantă.

Poate tot un fel de basm, pentru prea mulți copii și pentru la fel de mulți părinți, fără de copii.

Un băiețel de cinci și-a invitat colegii de grădiniță la procesul lui de adopție. Cât de înduioșătoare este întâmplarea asta? ❤️

Băiețelul este din Michigan, SUA. Am căutat mai multe informații pe internet și am găsit această poză, publicată de către tribunalul din localitatea Kent. Poza îl înfățișează pe băiețel care stă relaxat lângă părinții adoptivi, probabil cu judecătorul în față și toată clasa în spate.

Un băiețel de cinci și-a invitat colegii de grădiniță la procesul lui de adopție
Sursă foto: bbc.com

Copilașii de grădiniță țin în mână inimioare de hârtie și par a fi foarte fericiți pentru colegul lor. Pe durata procesului, fiecare copil s-a prezentat și a spus de ce s-a hotărât să vină.

O să redau câteva declarații, trebuie să le aflați și voi:

„Numele meu este Lily și îl iubesc pe Michael”, i-a spus o fetiță judecătorului Patricia Gardner, care a purtat un colier cu decorațiuni de Crăciun pentru ocazie.

„Michael este cel mai bun prieten al meu”, a spus un băiețel pe nume Steven.

„Am început anul școlar ca o familie”, a spus educatoarea lui Michael. „Familia nu trebuie să fie ADN, pentru că familia este sprijin și iubire.

„Uneori, drumul lor până aici ( ultimul pas din procesul de adopție) a fost foarte lung. A inclus miracole și schimbări pentru copii și familie și un sprijin incredibil al comunității – așa cum puteți vedea astăzi în audierea de adopție a lui Michael”, a spus Onorabila judecător Patricia Gardner.

„Toată clasa lui de grădiniță și școala fiind aici pentru a spune „te iubim” și „te susținem” și „vom fi aici nu numai astăzi, ci în toți anii din viitor”.

Ceremonia în care urma să fie audiat pentru a confirma el însuși că-și dorește să fie adoptat de familia respectivă a fost încântătoare. Colegii lui au stat cuminți în sală, dar fluturând inimioare de hârtie. Judecătorul a decis să le dea și lor cuvântul, pentru a-i transmite lui Michael că îl iubesc.

„Familia nu trebuie să fie ADN, pentru că familia este sprijin și iubire.” Un băiețel de cinci și-a invitat colegii de grădiniță la procesul lui de adopție
Ce imagine emoționantă! ❤️

Am găsit și un video scurt al momentului. Priviți-l și încărcați-vă cu energie bună! ❤️

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.