Există o Kate în fiecare mamă și un copil obișnuit în fiecare copil regal

6 iulie 2022
Postat de Mamă de Matei în Dezvoltare personală
1
Există o Kate în fiecare mamă și un copil obișnuit în fiecare copil regal

Tuturor ne-a plăcut de micul prinț, care nu a stat locului nicicum, cu ocazia participării la Jubileul străbunicii sale. Louis ne-a topit pe toți cu mutrițele lui delicioase, de copil. 

Și am aplaudat-o atunci pe Kate. Dă-i Doamne sănătate si nouă dă-ne Doamne tăria si răbdarea lui ei!  

Readuc acest eveniment în discuție, pentru că am auzit astăzi pe cineva spunând: Dar oare unde o fi văzut micul prinț acele scălâmbăieli? Că doar el e crescut regește, în alt sistem. Poate de la bonă?

Și prima întrebare care mi-a venit în minte a fost: Cum adică? Copiii regali nu cunosc aceste expresii? Aceste expresii este nevoie să fie învățate? A fi copil se învață? Copilăria trebuie predată copiilor? 

Copiii vor fi copii indiferent de familia în care se nasc. Regali sau nu, vor avea aceleași nevoi ca si ceilalți copii de vârsta lui. 
Micul prinț nu a făcut nimic altceva decât să fie copil. Nu a stat locului, s-a strâmbat, a alergat atunci când s-a plictisit, a fugit în brațe la bunicul, apoi înapoi în brațe la mama. Adică a reacționat fix cum o fac copiii de vârsta lui. 

Si apoi, la secundă, un alt gând a bătut la ușa minții: Există o Kate în fiecare mamă, la fel cum există o mamă în fiecare figură regală. 

Vreau să vedeți asta și să știți asta despre (pentru) voi.

Kate este un model desigur, dar doar pentru 30 de minute. Sau cât a durat evenimentul. Sunt convinsă că în spatele ușilor închise, Kate nu este zen non-stop.

Fiecare mamă este la un moment dat Kate.

Și eu sunt Kate. De exemplu, dacă soțul sau copilul mă supără atunci când suntem în vizită la cineva, nu o să mă apuc să îi tăvălesc pe acolo. În schimb, îmi pun toate observațiile și nemulțumirile într-un sertar al minții, și când ajungem acasă, răstorn sertarul. Și ne apucăm de discutat despre ce am strâns în sertar.

Sunt sigură că și Kate are un sertar al ei mare de tot, unde le adună pe toate.

Modele suntem și noi în fiecare zi, aș vrea să vedeți și partea asta a voastră și să fiți conștiente de ea. Doar că pe noi nu are cine să ne urmărească cu camerele de filmat atunci când ieșim din palat. Palatul din Berceni, desigur. 🤷

Kate este un model pentru noi, mamele neregale și neducese. Dar ce aș vrea de la voi este să nu vă judecați prea aspru, de genul Kate poate, eu de ce nu pot? Comparația nu este echitabilă, vă puteți închipui de ce. Palatul din Berceni nu se compară cu palatul Buckingham. Resursele și ajutorul cu atât mai puțin.  

Există o Kate în fiecare mamă și un copil obișnuit în fiecare copil regal.
Sursă foto : Cosmopolitan

Kind reminder: Există o Kate în fiecare mamă și un copil obișnuit în fiecare copil regal, bine? Iar mame perfecte și copii perfecți, doar pe Facebook se găsesc. Copiii nu vor sta locului și nici nu se vor liniști la comandă, precum cățeii. De fapt câinii, când sunt pui (când sunt căței) nici ei nu stau locului. Abia când cresc mai mari, devin mai ascultători…

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.