Copiii rămân copii, iar părinții, părinți, chiar și regali de-ar fi

28 septembrie 2022
Postat de Mamă de Matei în Parenting
0
Copiii rămân copii, iar părinții, părinți, chiar și regali de-ar fi

Prințul George, cel mai mare copil al prințului William și al lui Kate, are nouă ani, însă că va deveni rege într-o zi, a aflat chiar de ziua lui, la vârsta de șapte ani deja.

Se pare că într-un joc la școală, într-o luptă probabil de genul cavalerii și dragonii, prințul George le-a spus colegilor săi „Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să aveți grijă!”.

Această dezvăluire se pare că regăsește în cartea ”The New Royals”, ce urmează să fie lansată cu rând, scrisă de jurnalista regală Katie Nicholl.

De ce vă povestesc toate astea?

În primul rând ca să ne amuzăm. Sincer, eu am râs copios când am citit știrea.

Și apoi, să ne amintim despre copii, că-s copii, fie ei și regali. Să ne amintim că deși copiii se ceartă, tot ei se împacă. Să ne amintim că nu trebuie să luăm totul atât de personal și că nu este musai să întervenim în certurile lor sau împăcările lor.

Și câutând o poză pentru coperta articolului, am dat de pozele de la Jubileul de Platină, unde frățiorul mai mic a atras toată atenția presei prin energia debordantă. Vă amintiți desigur, de prințul Louis, care a întreținut atmosfera. :))

Copiii rămân copii, iar părinții, părinți, chiar și regali de-ar fi
Copiii rămân copii, iar părinții, părinți, chiar și regali de-ar fi

Se pare că prințul George și-a luat rolul de frate mai mare în serios, și a fost jenat de comportamentul fratelui său. Mai întâi râde, apoi își acoperă fața cu palmele. Așa cum se observă în clipul de mai jos.

Și știți ce mi-a plăcut cel mai mult din toată scena de mai sus? Cum părinții se amuză de reacțiile copiilor lor. Inspirație de parenting, și mai că-ți vine să mai faci cel puțin un copil, doar pentru asta. Pare mai distractiv în cinci sau patru, decât în trei. 😀

Copiii rămân copii, iar părinții, părinți, chiar și regali de-ar fi.

Sursă foto: aici

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.