Binecuvântează-ne, Doamne, întreaga lume cu pace

4 martie 2022
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
1
Binecuvântează-ne, Doamne, întreaga lume cu pace

Doamne,

Probabil că ești foarte ocupat zilele astea. De fapt, Tu ești ocupat tot timpul.

Probabil că rugăciunile oamenilor ajung la Tine cu milioanele în fiecare clipă. Rugăciunile copiilor, ale mamelor, ale celor slabi și ale celor puternici. Oare sunt mai mult acum decât în alte dăți?

Nu-s eu cel mai credincios om din lume, ah, și câte păcate mai am eu, Doamne! Dar Tu știi cel mai bine, că de când sunt mamă, ești în gândurile mele la bine și la greu. Dă Doamne, să nu fie nimic grav! Dă, Doamne să se însănătoșească repede! Și mai des Dă, Doamne să nu uit niciodată clipele astea ce îmi umplu inima de iubire și recunoștință!

Doamne, este o mare neliniște și agitație în jurul meu, în jurul nostru. Sigur știi deja. Sunt mame care nu știu dacă își mai vor vedea copiii. Sunt mame care plâng neconsolate pierderea pruncilor lor. Pierderea părinților, a soților, a oamenilor dragi. Sunt oameni cu sufletele pustii.

Îți mulțumesc Doamne pentru tot ceea ce am. Pentru oamenii cu care m-am înconjurat, pentru că brațele mele pot cuprinde ceea ce inima iubește. Pentru că mă trezesc în fiecare dimineață în patul meu, pentru că pot privi soarele de fereastră, sau norii ori ploaia. Că pot să îmi ridic privirea spre cer, fără teamă.

Simt o mare durere pentru cei care suferă acum. Este greu de înțeles pentru mine cum de nu avem cu toții loc pe pământul ăsta mare. Mintea mea nu poate cuprinde atâta suferință și mi se pare crunt și nedrept ceea ce unii oamenii trăiesc acum.

Încheiem ziua cu rugăciunea ce merge către Îngerașul Păzitor. Și ne rugăm pentru toți Îngerașii Păzitori care acum probabil au foarte multă treabă. Ocrotește-i Doamne pe toți cei aflați în clipe grele. Nici un om nu poate duce atâta îngrijorare și neliniște. Adăpostește-i sub paza Ta, Fii tot timpul cu ei.

Binecuvântează-ne, Doamne, întreaga lume cu pace.

Cu neîncetată recunoștință,

Un om, o mamă.

Foto: Kien Do on Unsplash

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.