Am să te țin în brațe cât și când vei vrea tu. Păi nu în brațe se ține omul pe care-l iubești cel mai mult pe Pământ?

11 octombrie 2022
Postat de Mamă de Matei în Despre cele 9 luni, trup și suflet
0
Am să te țin în brațe cât și când vei vrea tu. Păi nu în brațe se ține omul pe care-l iubești cel mai mult pe Pământ?

Seînvațăînbrațe. Baubaul mamelor și al copiilor, care bântuie încă de când copilul este doar un bebeluș. De fapt, mamele sunt atenționate despre acest baubau, cu mult înainte ca pruncul să vină pe lume. Încă de pe vremea când el încă se coace în burta mamei.

Mi-au spus să nu te țin în brațe. Chiar dacă plângi, chiar de ești supărat ori ești singur. Te va manipula cu plânsul lui, mi-au spus. Iar eu am râs pentru că știam că bebelușii nu sunt capabili să manipuleze. Din punct de vedere anatomic și științific, vorbind.

Și acum găsesc amuzante aceste vorbe. Păi cum să plângi tu după mine, eu să plâng după tine, dar să nu te cuprind în brațele mele? Ce gogomănie mai mare decât asta există pe lume?

Sunt mama ta, sigur că am să te țin în brațe cât și când vei vrea tu. Păi nu în brațe se ține omul pe care-l iubești cel mai mult pe Pământ?

Nu îți face tu griji, copile, pentru ce spune lumea. Căci brațele mamei tale vor fi mereu deschise. De câte ori vei vrea să plângi, să te bucuri sau să te alinți. Indiferent de vârsta pe care tu o vei avea, indiferent de cât obosite și grele îmi vor ajunge oasele.

Tu vei avea mereu loc în brațe, la mama ta. Și asta va fi cea mai bună îndeletnicire a brațelor mele. Pentru asta există și vor exista ele.

Photo by Nienke Burgers on Unsplash

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.