Zelensky, omul care ne-a arătat că rezistența, curajul și patriotismul sunt compatibile cu statutul de om politic

27 februarie 2022
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
8
Zelensky, omul care ne-a arătat că rezistența, curajul și patriotismul sunt compatibile cu statutul de om politic

Zelensky este omul momentului, indiferent de ce părere are lumea despre el. Este omul către care se îndreaptă toate privirile și cele mai multe rugăciuni.

Este un om despre care nu am auzit prea multe, până acum trei zile. Dar este un om care ne-a învățat atât de multe în cele doar trei zile!

Este un om care nu are studii în domeniul politic. A studiat dreptul și până de curând s-a ocupat cu actoria. Un comediant 🙂

Zelensky, omul care ne-a arătat că rezistența, curajul și patriotismul sunt compatibile cu statutul de om politic. Și că toate astea nu sunt doar simple cuvinte din dicționar.

A candidat la prezidențiale dintr-o glumă, după ce a jucat într-un serial rolul unui om care a ajuns președinte din greșeală.

Le-a promis ucrainienilor că va fi în slujba lor. Că va fi slujitorul lor. Că le va apăra interesele și nu îi va lăsa la greu. Și face asta chiar acum, chiar și cu prețul vieții sale.

Zelensky este omul care a ridicat sus de tot ștacheta de politician. Care a arătat că se poate să fii politician și în același timp să îți respecți promisiunile.

Este omul care nu și-a pierdut curajul în fața inamicului (unul dintre marile puteri ale lumii). Este omul care nu a abandonat. Nu a fugit cu elicopterul, nu a acceptat să fie extras de nimeni din țara lui.

Zelensky este omul care a demonstrat că este demn de încrederea pe care oamenii au investit-o în el. Este omul care va rămâne în istorie și de care își va aminti o lume întreagă.

Este omul care a arătat lumii întregi că în 2022 mai există oameni politici care își asumă responsabilitatea, orice ar înseamna asta. Chiar dacă ar putea însemna pierderea vieții sale, sau pierderea familiei. Eu nu aș avea curajul lui.

Este omul datorită căruia Ucraina a câștigat oricum războiul, chiar de îl va pierde.

Zelensky este omul a cărui curaj a mobilizat o lume întreagă. Și sper să rămână în viață, fiindcă este un om de care lumea asta are nevoie. Un om cu coloană vertebrală, curajos, responsabil. Un om.

Sursă foto: Facebook

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.