Zâmbete în ramă-cele mai frumoase amintiri de la un eveniment drag

24 aprilie 2017
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
0

Cu toții căutăm să le oferim oamenilor pe care îi invităm să ne fie alături la un eveniment drag nouă sau poate chiar unul care marchează un moment important din viață, o mărturie a participării lor la celebrarea bucuriei noastre.

Tradiția mărturiilor își are rădăcinile în țările mediteraneene și a celor din Europa Centrală. În jurul secolului XV, în Italia se obișnuia să se facă schimb de mici cadouri între familiile viitorilor soți. Aceste cadouri erau compuse din bomboane și ciocolate foarte frumos învelite, fiecare având o însemnătate. Desigur că o dată cu trecerea vremii și în funcție de locația geografică a fiecărei țări, oamenii au trecut de la dulciuri la obiecte de mici dimensiuni, scrisori de mulțumire ori diverse figurine.

Am participat la ceva evenimente și am reușit să culeg de-a lungul timpului bomboane, săculeți, diferite figurine din cristal, ciocolată sau turtă dulce. Acestea erau tendințele la momentul respectiv și m-am bucurat de fiecare în parte.

Însă vremurile se schimbă și lucrurile evoluează o dată cu tehnologia. Oamenii creativi au venit cu idei noi despre cum se poate păstra o amintire vie cât mai mult timp. Nu ocupă prea mult spațiu, deși totuși este nevoie de un frigider mare, cât mai înalt. Iată și un motiv să vă luați frigider nou 🙂 În ultimii doi ani am strâns ceva mărturii, zâmbete din zilele memorabile.

Fotografia surprinde și păstrează momentul în forma lui reală și spontană. Și ce poate fi mai frumos decât să ai posibilitatea să revezi acea clipă oricând îți dorești? O cabină foto la o nuntă sau la un botez poate fi varianta cea mai potrivită pentru a oferi mărturii inedite și cu adevărat prețioase. Eu sunt fan declarat iar frigiderul meu e cel mai credibil martor! :))

Dacă aveți un eveniment și  v-ați dori o cabină foto pentru a oferi invitațiilor astfel de mărturii, eu vă pot îndruma către  Zâmbeteinrama.ro. Aceștia vă pot pune la dispoziție o cabină deschisă compusă dintr-un ecran touchscreen mare de 22 de inchi, blitz performant , aparat foto DSRL , o imprimantă profesională și un decor. Invitații se pot fotografia cu accesorii din recuzită ( ochelari supradimensionați, pălării ori propsuri cu diferite mesaje). În cabină încap până la zece persoane. Pe durata închirierii, un operator va fi alături de cabina foto. Acesta va avea rolul de a se ocupa de prelucrarea pozelor ( cu numele mirilor/bebelușului botezat și data evenimentului), va aplica magneții după printarea fotografiilor și va îndruma invitații să completeze în guestbook o urare și o poză pentru miri/noul creștin. Iar asta mi se pare o idee foarte tare! Un album cu amintiri, cu gândurile bune, care este gata chiar după eveniment. Practic, guestbook-ul este o mărturie primită de sărbătoriți, de la invitați. How cool is that? 😀 Toate pozele se primesc și în format digitital, pe un link de transfer.

Desigur, aceasta este o idee, variantele sunt numeroase, pe placul tuturor, în funcție de tematica evenimentului, mărturiile pot lua o mulțime de forme. Dacă  totuși vă surâde o asemenea idee, aruncați un ochi pe site-ul zambeteinrama.ro și solicitați o ofertă. Evenimente cu zâmbete din plin vă doresc!  <3

Ps. Iata si un mic preview. 🙂

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.