Vă mulțumesc !

3 decembrie 2015
Postat de Mamă de Matei în Fără categorie
2

Untitled2

Bună. Sunt Mamă de Matei.  Acum aproape două luni m-am decis să scriu un jurnal cu amintiri, în care să îmi notez fiecare trăire,sentiment, fiecare descoperire a copilului meu, peste care să revin cu drag și cu emoție, peste ani.

Am realizat că este dureros de frumos să fii mamă. Că există bucurii și provocări, noi, nemaiîntâlnite, unice și dificile. M-am întrebat de multe ori dacă ceea ce fac este bine, dacă procedez corect. Vremurile s-au schimbat și uneori nici sfatul mamei nu mai este de ajutor. Însă la fel de adevărat este că, un copil, nu poate fi crescut nici după carte.

Așadar, am decis să îmi public gândurile în speranța că vor fi mămici, la început de drum ca și mine, sau din contră cu experiență, de la care voi putea învăța, cu care voi putea face schimb de informații sau pur si simplu că voi putea să mă liniștesc cu gândul că nu sunt singura care trăiește anumite momente, și că,noile întâmplări din viața mea sunt absolut normale.

Neașteptat, foarte multe mămici și nu numai, s-au regăsit în rândurile mele. Am transmis uneori emoție, alteori curaj sau doar întâmplări obișnuite, simple, care fac parte din rutina de zi cu zi.

Am cunoscut persoane minunate și povești  impresionante. Îmi sunteți toate/toți dragi. Din acest motiv am ales să scriu tot mai mult, articole-terapie, cum îmi place să le numesc. Articole care să meargă direct la suflet, articole care să bucure sau care să aline. Îmi dedic timpul cu mare drag, după ce toată casa doarme și după ce toate sunt așezate, și îmi petrec uneori chiar și două-trei ore,  pentru publicația de a doua zi, singurul meu câștig fiind aprecierea și susținerea voastră.

Nu știu dacă v-am mai spus până acum, și dacă v-am spus, îmi face plăcere să vă mai repet. Pentru mine voi nu sunteți doar un număr de abonați la postări. Îmi sunteți dragi fiecare în parte. Sunteți frumoase și speciale. Fiecare în felul ei. Mi-ar face mare plăcere să ne cunoaștem și în mediul offline, așa că vă lansez o invitație, la care m-aș bucura dacă ați răspunde în număr cât mai mare.

Marți, 8 decembrie, la Ballroom by Bamboo, ora 11:00, are loc lansarea site-ul Clubul Mămicilor by Ellie White și totodată, se ține primul seminar unde specialiști din nutriție, psiholgie și nu numai, vă vor răspunde la întrebări, iar noi mămicile, vom dezbate subiecte legate de viața de mămică și vom face schimb de experiențe.

Printre invitații speciali se numără Cosmina Grigore ( pe care eu o admir foarte mult și abia aștept să o cunosc personal, Radu Leca și bineînțeles, Ellie White. Intrarea este evident gratuită, iar înscrierile se fac pe adresa de e-mail [email protected]

Abia aștept să ne cunoaștem. Deci, ne vedem acolo?

PS: Vă mulțumesc pentru tot ceea voi reprezentați pentru mine! Vă mulțumesc pentru că sunteți!

12316243_905797732840600_6363891224818488099_n

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.