Unsprezece lucruri pe care nu le știați despre mine

28 februarie 2018
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
0
parcul tineretului

Am preluat leapșa de la Flavia și acum trebuie să spun câteva lucruri pe care nu le știați despre mine. Îmi este greu să vorbesc despre mine. Sunt precum o țestoasă. Mi-e foarte bine în carapacea mea, de aceea o port tot timpul în spinare, și o folosesc destul de des. 😀

Însă provocarea este provocare. Am acceptat invitația, deci frumos ar fi să o și onorez. Așadar, să începem. 🙂

1. O vreme, nu a știut nimeni că scriu pe un blog. Nici măcar familia mea. Am scris pentru alte mame, să știe că undeva, acolo, mai există cineva ca ele care simte la fel. ?
2. Sunt studentă în anul doi la Psihologie, la cursurile de zi, la buget. M-am hotărât să urmez această facultate după ce am blogul a luat ființă și tot mai mulți oameni citeau ceea ce eu așesazam pe hârtie. Atunci mi-am spus că este o responsabilitate prea mare să scriu în necunoștință de cauză, și mai ales pentru ca sufletul omului este prea fragil și se poate răni ușor. Așa că înainte cu două săptămâni de examenul de admitere m-am apucat de învățat și am reușit să intru. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea.
3. Meseria mea este de economist. Și cam asta și practic acum. Am un job full-time, căci nu-i așa, trebuie să îmi plătesc ratele cumva, până când voi ajunge o scriitoare celebră. :)))
4. Am iubit dintotdeauna cuvântul. Mi-a plăcut mult să citesc. Limita de cărți pe care le puteam lua acasă de la biblioteca școlii erau de două pe săptămână. Eu plecam acasă cu zece pentru că două erau mult prea puține.
5. Când eram mică, și mama îmi stingea lumina pentru că trecuse deja demult ora de culcare, continuam să citesc  sub pătură cu lanterna aprinsă. Nu știu cât de bine le-a făcut ochilor mei, dar cu siguranță mintea și sufletul au fost șlefuite bine.
6. Îmi place să mă machiez, deși habar nu am :)) Cum vine asta, ați vrea să știți. Nu prea bine. Asta v-o pot spune 😀 Mai mult, cred că îmi stă mai bine naturală decât machiată. Nu sunt un model bun pentru așa ceva.
7. Sunt asocială și mi-e greu să mă integrez în grupuri noi. Prefer grupurile mai mici, unde interacțiunea este mai aproape. În grupurile mari simt că relațiile sunt mai superficiale tocmai pentru că nu poți efectiv să interacționezi cu toată lumea. Deci pentru mine, mai bine persoane pe care le cunosc deja, și grupuri cât mai restrânse. 😀
8. Anul trecut în vară, m-am cununat religios, după o relație de opt ani. Dumnezeu mi-a trimis cei mai tari părinți spirituali din lume. Sunt foarte norocoasă din acest punct de vedere și recunoscătoare în același timp.
9. Tot anul trecut, am botezat o fetiță dulce foc și am devenit și noi la rândul nostru, părinții spirituali ai unei tinere familii foarte frumoase. Anul acesta vom boteza și un băiețel. ? Suntem tare nerăbădători.
10. Sunt foarte sensibiliă și emotivă. Urăsc nedreptatea dar mai ales că de atâtea ori sunt neputincioasă în fața atâtor nedreptăți. Și sunt tot mai multe pe zi ce trece…

11. Îmi place mult să fotografiez. Cam orice. În imaginea de mai jos este  surprins nasul cățelușei noastre. ? Poza este de acum patru ani 🙂

Și o altă poză, care este una dintre preferatele mele-locația: Parcul Tineretului ?

parcul tineretului

Și pentru că tot am vorbit de fotografie, vă invit pe blogul Alinei, care postează niște fotografii cu adevărat inspiraționale. ? Green mama, abia aștept să citesc ce ne vei povesti despre tine. ☺

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.