Un ajutor pentru Moș Crăciun ( sau pentru Moșul cel Secret)

18 decembrie 2017
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
0

Secret Santa a devenit deja un obicei la școală, la serviciu ori în gașca de prieteni. Și este chiar fun. Dar se întâmplă ca uneori să nimerești fix persoana despre care nu știi mare lucru. Pam-pam!

Saaaau se mai dă următoarea situație: vrei să oferi ceva în semn de apreciere doamnei profesoare, doamnei directoare, șefului, sau de ce nu, cuiva care te-a ajutat la un moment dat și acum își dorești să îl răsplătești. Și chiar îți dorești să îi dăruiești ceva drăguț și folositor, căci cozonaci și dulciuri are toată lumea de Crăciun. 😀

Chiar astăzi, înainte de a scrie acest articol, soțul meu m-a sunat rugându-mă să îl ajut cu ceva idei pentru Secret Santa. Ieri, de asemenea, eu am bâjbâit prin magazine căutând un cadou și parcă nimic nu mă convingea.  Așadar, pentru că tot este sezonul cadourilor și Secret Santa este în plină desfășurare, consider că această postare vine la momentul oportun, în ajutorul tuturor.

Librăria Delfin s-a pregătit anul acesta și a venit cu o idee salvatoare, aceea de a crea o colecție de cadouri pe tipologii.  Conceptul se numește Librăria DZC– îmi place cum sună :D.  Mai exact, ei au pregătit cadouri pentru pasionații de gătit( aici spre exemplu, îmi place acesta – Cadoul perfect pentru Crăciun-Pachetul bucătarului DZC-Gătește cu Jamila), de sport, de pescuit, de călătorii, de vin, de bricolaj, de jocuri dar și cadouri pentru cei mici. Mie personal, îmi place mult și acesta: Pachetul antstres-colorăm și ne relaxăm. Îmi place maxim să colorez! Sunt un copil mare 😀

Noi spre exemplu, am ales colecția Pachetul familie DZC, pentru familii pasionate de curiozități din diverse domenii. Noi suntem curioșii, Familia De Ce?  :))  Mi-au plăcut tare mult toate cărțile. Secolul XX pas cu pas este foarte tare, soțul meu a revendicat-o primul, așa că eu m-am ocupat de celelalte. Atlasul ne-a plăcut, Matei spunea „wow” la fiecare lucru nou văzut, cum ar fi vreo specie dispărută, sau la pozele impresionante, care apar din loc în loc.

Descopăr… Ce știu, ce simt, ce pot, ce vreau, ce pot, ce vreau!  Tonul prietenos și cuvintele folosite pe înțelesul copiilor m-a condus spre ideea că este o carte care se adresează copiilor,  însă cred cu tărie că poate fi citită de orice părinte. De fapt, le-aș recomanda tuturor, indiferent de vârstă, fie că sunt părinți ori ba. Vă las câteva capturi mai jos.

 

Ne-am distrat și cu vopsirea brăduțului, și cu piesele de domino. Chiar a fost un cadou bine primit de toți trei și chiar l-aș fi apreciat maxim dacă noi l-am fi primit în dar. L-aș fi considerat un cadou inspirat. Ar fi ceva ca anul acesta, la serviciu, în loc de prăjiturele și cozonaci, să primesc un asemenea cadou. 🙂

 

 

Prețurile încep de la 50 de lei, rezonabil zic. Pachetul nostru a costat 155 de lei, dar a mulțumit toată familia. Așadar, nu este foarte mult.

Vă las aici link-ul site-ului, merită să aruncați o privire.  https://www.librariadelfin.ro

Aaaa, și  să nu uit, căutați și cărticelele lor de Crăciun( care de altfel sunt tare faine), pe care le găsiți la prețuri promoționale în perioada aceasta.

Să vă fie de folos. Sărbători cu bine vă urez.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.