Tu, copile drag

12 decembrie 2015
Postat de Mamă de Matei în Despre cele 9 luni, trup și suflet
3

Copilul meu frumos,

Ești prima persoană  de care m-am îndrăgostit chiar dinainte să te cunosc. M-ai făcut să te iubesc de la prima îmbrățișare și de la primul sărut, chiar dacă în același timp, eu plângeam de teamă, cu durere, de fericire.

Ai venit în viața mea fix atunci când trebuia. Se pare că tu știai mai bine decât mine de ce aveam nevoie. Aveam nevoie să învăț să zâmbesc mai des, să mă bucur mai mult, să redescopăr lucruri uitate, pe care tu știi să mi le reamintești zi de zi , într-un mod atât de frumos,atât de gingaș.

Ești cea mai frumoasă provocare pe care aș fi putut să o primesc vreodată. Uneori mă înnebunești, dar așa învăț ce înseamnă răbdarea și stăpânirea de sine. Mă copleșești cu râsete vioaie și zambete sincere, de uneori plâng de-a dreptul, de atâta emoție care îmi face inima să îmi tresalte.

Ne așteaptă un drum lung, deloc ușor, presărat însă cu multe lucruri interesante și întâmplări de povestit atunci când eu voi fi bătrână iar tu te vei afla deja la  frumoasa vârsta a tinereții.

Nu voi fi perfectă, așa cum nici ție nu am să îți cer. Ne vom trăi imperfecțiunea și ne vom bucura înainte de toate, de tot ceea ce trăim. Voi fi alături de tine ori de câte ori îmi vei cere, și te voi lăsa să zbori singur atunci când te vei simți pregătit.

Nu este vreo ocazie specială pentru care îți scriu aceste rânduri,acum. Te privesc dormind, și pur și simplu îmi inspiri atât de multe, încât aș putea să înșir zeci de pagini. Toate ar povesti despre tine…

Ești tot, și un pic mai mult.

Mama.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.