Suntem femei. Suntem Aromă de Rai

30 decembrie 2015
Postat de Mamă de Matei în Fără categorie
6

Voința femeii învinge. Cum bine fredonează și Andra.

Distribuirea unor  articole ale mele, în care multe persoane s-au regăsit într-un fel sau altul, mi-au arătat încă o dată cât de puternice suntem noi, femeile.  Da, purtăm în suflet  dureri și suferințe, uneori frustrări  și nemulțumiri, cu toate aceastea, câte le arătăm sau le reproșăm?  Foarte puține. Deoarece noi  mergem înainte indiferent de vremea din sufletul nostru, dăruim la fel de mult chiar dacă nimeni nu ne cere asta și de cele mai multe ori, ne lăsăm pe locul doi. Pentu fericirea celor pe care îi iubim.

Suntem pe lume ca să îi învățăm pe cei mici și pe cei mari să facă primii pași dar și  să se ridice după ce au căzut. Avem brațe pentru  oferi curaj și putere, refugiu la sfârșitul unei zile grele.

Suntem zeițe, suntem divine, conducem lumea și putem fi oricine vrem să fim. Cu toate acestea, când ajungem acasă, ne descălțăm de tocuri, le lăsăm la ușă și devenim iubite și mame. Și asta fără regrete. Căci pentru noi asta înseamnă cu adevărat succes și reușită.

Suntem  copilărie,  gingășie, sensibilitate, iubire, speranță, forță, toate învelite într-un chip frumos.

Suntem  esența vieții, pentru că dăruim viață și o întreținem.

Poate ați uitat. Poate ați fost prea ocupate. Poate nu ați avut timp.

Poate nu vi s-a spus în ultima vreme. Am să o spun eu acum, în prag de Anul Nou . Pentru că îmi doresc să începeți un an nou fără dramă, cu încredere și optimism. Substantivele forță și putere sunt la genul feminin și se folosesc de obicei la singular. Pentru că este de ajuns o singură femeie pentru a face totul posibil.

Suntem femei. Suntem geniale. Suntem Aromă de Rai.

Îmi doresc să pășiți în noul an cu aceste cuvinte în gând. Fiți curajoase, fiți ceea ce vă doriți!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.