Sarah Jessica Parker ne arată că îmbătrânirea este firească și că dincolo de orice alegere, tot ce contează este să fii bine cu tine

21 noiembrie 2021
Postat de Mamă de Matei în Dezvoltare personală
0
Sarah Jessica Parker ne arată că îmbătrânirea naturală este firească

Cine nu o știe pe Carrie Brashaw? Cine nu o știe pe Sarah Jessica Parker din Sex and the City? Mai există vreo fată/femeie care să nu fi urmărit maraton de episoade în week-end, urmărind povestea de dragoste cu Mr Big?

Vestea bună este că Sex and the City s-a filmat din nou. Și cu ocazia asta, Sarah a revenit în atenția presei. Dar nu așa cum ne așteptam, ci presa comentând despre ea că… a îmbătrânit.

Unii ar fi supărați chiar că Sarah a ales să o interpreteze pe Carrie, păstrând părul natural, care pe alocuri i-a albit.

Îmi place mult remarca actriței despre comentariile primite.

„Nu știu ce să vă spun, oameni buni! Mai ales pe rețelele de socializare. Toată lumea are ceva de spus”. „Are prea multe riduri, nu are destule riduri.
„Păr cărunt, păr cărunt, păr cărunt. Ce are părul cărunt? Parcă publicul nu-și dorește că noi să fim perfect mulțumite de ceea ce suntem, parcă i-ar face plăcere să suferim pentru ceea ce suntem astăzi, fie că alegem să îmbătrânim natural și să nu arătăm perfect, fie că facem intervenții că să arătăm mai bine „.

„Știu cum arăt. Nu am de ales” „Ce o să fac în privința asta? Să opresc îmbătrânirea? Să dispar? ”
Sarah Jessica Parker ne arată că îmbătrânirea naturală este firească
Sursă foto: Instagram

Sigur că da, suntem obișnuiți cu preocuparea vedetelor de a arăta tinere pentru o veșnicie. Și ne supără treaba asta, pentru că le vedem ca etaloane necinstite de frumusețe. Dar atunci când cineva se prezintă curat, cinstit, iarăși ne supără.

Dincolo de toate acestea, dincolo de etaloane de frumusețe, reale sau nu, cred că uităm despre rolul genei, care își spune puternic cuvântul.

Cred că la final, cel mai important lucru pe care îl putem extrage de aici este că atunci când tu te simți bine în corpul tău, comentariile sunt doar adieri de vânt, care trec pe lângă noi, fără să ne atingă, fără să ne destabilizeze.

Cred că putem învăța că oricât de cunoscut ai fi, oricâtă valoare ai avea și indiferent de cât de departe vei ajunge, întotdeauna va exista cineva în ochii căruia vei fi strâmb, chiar dacă ceea ce ți se întâmplă se întâmplă fiecărui om din lumea asta.

Sarah Jessica Parker ne arată că îmbătrânirea naturală este firească
Sursă foto: Instagram

Acum, la vârsta de 56 de ani, spune că are încredere în ea mai mult ca niciodată. „Fac alegeri care mă fac să mă simt confortabil și încerc să nu îmi fac prea multe griji cu privire la ceea ce cred alții”, declara aceasta pentru Harper’s Bazaar UK în 2018. „Îmi pasă mai puțin de opiniile altora. Port haine care mă fac să mă simt ca mine.”

Morala: Îmbătrânirea naturală este firească, intervențiile estetice sunt o alegere, dar în definitiv, tot ceea ce contează este ca tu să fii bine cu tine. Restul este doar un zgomot de fond.

Una peste alta, abia aștept lansarea filmului And just like that, care se va întâmpla în decembrie. Las și un trailer mai jos. Ps. Am văzut ]n distribuție și actori din Grey’s Anatomy <3

Sursă foto copertă articol: Instagram

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.