Revista Kidzenia – Fabricat în România

21 ianuarie 2022
Postat de Mamă de Matei în Fabricat în România
0
Revista Kidzenia - Fabricat în România

Continuăm seria articolelor de promovare și de susținere a micilor afaceri românești. Acest proiect se numește Fabricat în România și sper să călătorească mult prin online. În fiecare vineri seară, la ora 21-22, acest spațiu va fi dedicat unui antreprenor român, care își va spune povestea, și mai ales, își va prezenta afacerea și produsele sau serviciile.

Îmi puteți scrie povestea voastră, oricând, pe adresa de email: [email protected] .

Ce vreau să aflu de la voi este ce a fost bine, ce a fost rău, ce ați schimba, cum v-a venit ideea, dacă v-a ajutat ceva sau cineva, cine v-a încurcat, de ce ați avea nevoie acum?

Episodul de astăzi este puțin diferit. Astăzi atenția se îndreaptă către o româncă și micuța ei afacere, tocmai în Austria. În continuare veți citi povestea Luizei și despre cum i-a venit ideea revistei Kidzenia.

 ❤️Fabricat în Romania #3❤️ 

Ma numesc Luiza, sunt mama a doi copii, unul de 5 ani si altul de 1 an si 4 luni, iar in luna mai a anului trecut ne-am mutat si noi in Austria. Sunt doar 6 luni de cand am facut pasul acesta, insa am inceput deja sa simt cat de important este pentru copii, atat ai nostri cat si ai celorlalti parinti aflati in situatia noastra, sa mentina o legatura stransa cu limba romana, cu traditiile noastre, cu sarbatorile si cu tot ceea ce inseamna “radacinile” noastre.

Noi, adultii, ii invidiem (in sensul bun, bineinteles) pe copii pentru capacitatea lor de a prinde din zbor o limba straina. Ar fi, insa, pacat sa uite la un moment dat limba materna, sau sa nu o vorbeasca corect, din cauza faptului ca nu o mai vorbesc decat cu parintii, acasa, sau cu bunicii atunci cand vin in vizita in Romania, in vacanta de vara.

Fiind de profesie cadru didactic, pun foarte mare accent pe lectura si stiu, totodata, cat de important este ca celor mai importanti critici ai nostri, copiilor din clasa sau de acasa, sa le placa cu adevarat ceea ce citesc.

Incercand sa gasesc pentru baiatul meu cel mare un material de calitate, usor de parcurs, relaxant, potrivit copiilor stabiliti pe alte meleaguri dar nu numai, am realizat ca nu exista asa ceva. Am creat eu unul care sper sa ajute si alti parinti aflati in aceeasi situatie.

Revista Kidzenia ii ajuta pe copii sa inteleaga si sa exploreze lumea inconjuratoare. Ii ajuta sa isi dezvolte limbajul, sa isi antreneze mintea, sa gandeasca singuri, sa fie puternici, curajosi si buni.
Revista Kidzenia - Fabricat în România

Prezentata intr-o forma atractiva si usor de parcurs, Kidzenia este prima revista pentru copiii romani din Austria. Cu drag si dragoste pentru copii!

Știu că pe blog sunt mame de pretutindeni. Chiar și din Austria ❤️ Dar eu cred că dacă există cerere, Luiza poate livra și în afara Austriei.

Site-ul revistei este Kidzenia. Acolo veți găsi patru numere diferite ale revistei. A avut chiar și o ediție specială de iarnă pentru decembrie.

Revista Kidzenia - Fabricat în România

Tot pe site puteți răsfoi una dintre reviste, ca să vă puteți face o idee. Mie mi-au plăcut toate să știți, și aplaud această idee a Luizei. Sper ca revista să numere cât mai multe ediții! ❤️

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.