Review produse Family Care + Concurs (P)

11 iulie 2017
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
9

Astăzi vorbim despre îngrijire personală pentru că oricât de obosită aș fi, înainte de a trage obloanele și de a închide ziua, nu ratez momentul meu de relaxare: o baie fierbinte cu arome parfumate.

Pe 1 iulie a fost ziua mea, iar cu o săptămână înainte am primit spre testare un set de produse de la Family Care. A fost o surpriză frumoasă, mai cu seamă cu cât l-am simțit ca pe un cadou, coletul fiind însoțit și de un bilețel cu gânduri bune. Foarte frumos din partea lor, am apreciat gestul.

Am testat gama Family Care în ultimele două săptămâni și  jumătate ( gel de duș, săpun lichid, dischete demachiante, sare de baie ) și vă pot povesti câte ceva despre fiecare parte. În plus, la final, am  o surpriză pentru voi. 🙂

Gelul de duș cu unt de shea. Are o cantitate generoasă: 1250 ml. Lucrul acesta face să fie un pic greu de dozat o cantitate anume, însă denivelările de pe spatele flaconului ajută la mânuirea lui. Mirosul mi se pare a fi unul discret, ceea ce îmi place, consistența este ușor cremoasă spre lichidă, și deși nu este foarte dens, face multă spumă. După folosire, pielea rămâne catifelată, însă nu pentru mult timp. Eu oricum folosesc cremă hidratantă după baie 😀 Până acum l-am folosit doar eu și soțul meu și încă mai avem foarte mult produs. Cel puțin o lună de acum încolo, gelul de duș nu va exista pe lista noastră de cumpărături.

Săpunul lichid cu aromă de magnolie. Consistența este densă, iar spuma produsă este catifelată și suficientă pentru o spălare eficientă. Aroma de magnolie persistă ceva timp iar cantitatea considerabilă de produs ( 750 ml) face ca acesta să fie perfect pentru o familie numeroasă ( sau o familie mai mică- două persoane, așa cum suntem noi 😀 Pentru Matei avem produse separate, specifice, el având o sensibilitate aparte).

Dischetele demachiante. Sunt pur și simplu geniale. În primul pentru cusăturile delicate de pe margine care nu permit bumbacului să se împrăștie astfel încât mici ghemotoace de bumbac să mi se lipească de față. Îmi plac și striațiile de la suprafața dischetelor care rețin mai bine demachiantul și acesta nu fuge de sub dischetă. Ambele părți pot fi folosite deoarece sunt destul de groase iar demachiantul nu pătrunde prin ele. PS. Datorită invelișului care le păstrează intacte, eu le folosesc și la curățarea rănilor sau chiar a unghiilor 😀

Bețișoarele de urechi. Sunt indispensabile în casa noastră ( mai ales pentru soț- care le folosește pentru scopul lor inițial, acela de a igieniza urechea), dar pentru mine, atunci când vreau să îmi corectez machiajul. Capetele sunt din bumbac 100%, iar bețisoarele sunt de calitate, nu sunt moi, nu se îndoaie atunci când sunt folosite. Acord un plus și sistemului de deschidere/închidere. Cutiuța se menține închisă după fiecare folosire.

Sare de baie. Mi-nu-na-tă! Emană un miros magnific de mare, apa se colorează în albastru iar eu mă relaxez maxim. Sticluța are 600 de ml, iar eu folosesc pentru o baie undeva la jumătate de căpăcel. Să vă mai spun și că prețul este undeva la 10 lei? 😀

Gel antibacterian. Vine într-un recipient de 300 de ml, deci poate fi purtat în geantă. Se utilizează fără apă, fără șervețele iar 6 ml de produs elimină 99% dintre germenii care s-ar putea afla pe mâinile noastre. Palmele rămân curate, nu este lipicios, parfumul este suav iar senzația este una plăcută. L-am folosit doar noi părinții, nu și pentru Matei, întrucât conține 61% alcool. Printre ingrediente mai menționez și extractul de aloe vera, untul de cocos și glicerina.

Ața dentară. Pachetul ( care se poate resigila după fiecare utilizare) conține 20 de bucăți individuale. Formatul aparte aduce cu un fierastrău ( sau cel puțin așa mi se pare mie :)). Ața dentară înlătură resturile de mâncare și curăță tartrul în spațiile dintre dinți unde periuța nu poate ajunge.

Floarea de baie. Este foarte moale în comparație cu buretele de baie și tocmai de aceea oferă un masaj blând și delicat, asigurând în același timp exfolierea celulelor moarte. Spuma cremoasă a gelului de duș este atuul principal.

Per total mă declar mulțumită de produse. Prețurile sunt foarte avantajoase ( între 6-7 lei și 10-15 lei pe produs), produsele sunt calitative ( nu este nevoie neapărat ca un produs să fi scump pentru ca acesta să fie și bun). Brandul Family Care acoperă o gamă variată de produse necesare pentru igiena corporală zilnică și poate fi folosită de întreaga familie. Trebuie să precizez de asemenea că produsele sunt testate dermatologic.

Iar surpriza mea pentru voi este ocazia de câștiga un pachet de premii ce conține: gel de duș 1250 ml, săpun lichid 500 ml, dischete demachiante-70 buc, sare de baie 650 gr, Joy gel de duș&șampon pentru copii, floare de masaj.

Pentru a participa la concurs vă invit să îmi povestiți pe scurt, într-un comentariu pe blog, care este ritualul zilnic de îngrijire pentru voi și pentru familia voastră?

Câștigătorul va fi anunțat sambata seară, în urma unei trageri la sorți. 🙂

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.