Pantalonii scurți din care iese fundul nu sunt pantaloni

16 iulie 2022
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
1

Acuma, probabil că se va supăra lume pe mine. Dar trebuie să spun asta. 

Pantalonii scurți din care iese fundul nu sunt pantaloni.

Mi-am căutat aseară să îmi cumpăr o pereche de pantaloni scurți. Am primit de ziua mea un card cadou pe care îl pot folosi la mai multe magazine, deci situația nu este doar într-un singur magazin. 

Am doar o pereche de pantaloni scurți. De ceva ani. Și zic că hai că e momentul să mai adaug o pereche, mai ales că-i vară. 

Fetelor și producători de pantaloni scurți, mă scuzați pe mine că nu înțeleg moda. Aseară efectiv măsuram pantalonii pe lungime. Și mă păcăleam mereu, pentru că de fapt, cea mai mare parte a pantalonului merge in sus. Pentru fund mai rămâne o palmă. 

Am probat mai multe perechi. Arătam de parcă cineva a smuls blugii de pe mine în timp ce alergam. Asta pentru cei care măcar sunt ceva mai lărguți. 

Mai sunt și varianta pantaloni din alt material decât blugi, dar am impresia că dacă fac vreun pas spontan, o să pâraie pe mine. De ce sunt atât de strâmți? Și de scurți, in același timp? 

Am înțeles. Sunt la modă pantalonii scurți, cu talie înaltă, și fundul scurt. Genul de purtat pe la mare, mă gândesc. Nu de alta, dar eu îmi doresc o pereche de pantaloni din care să nu se vadă dacă piersicuța s-a tuns de curând, sau dacă are părul scurt.

Ca să fie treaba cinstită, ar trebui să le pună altă denumire. Pantalonii scurți din care iese fundul nu sunt pantaloni. Să le spună cel mult pantaloni foarte scurți. Măcar știm să nu ne mai pierdem vremea cu probatul. 

Astăzi am îmbrăcat tot vechea mea pereche de pantaloni scurți. Am lăsat baltă aseară căutările. Dar am văzut pantaloni office foarte faini și ceva bluze la fel de drăguțe. Oare problema e doar la mine? Să fie de la vârstă? 🙈

Sursă foto: Unsplash

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.