Fără categorie

Nu este vina ta…

 

Ție. Celui care m-ai avut și m-ai pierdut. Aș vrea să știi că nu e vina ta.

Nu este vina ta că aspirațiile mele nu se potriveau cu ale tale. Că eu îmi doream permanent să evoluez pe când pentru tine realizare însemna un alt meci de Fifa câștigat.

Nu este vina ta că nu ai văzut că relația nostră nu mai este la fel și că ceva nu merge.

Nu este vina ta că nu ai văzut cât de nefericită eram și că lacrimile mele îți păreau doar rezultatul oboselii de la serviciu sau doar o sensibilitate specifică fetelor.

Nu este vina ta că ți-am crezut promisiunile și că am agățat de ele fericirea noastră.

Nu este vina ta că ai fost prea orgolios să îți recunoști greșelile și că ai încheiat discuția dându-mi dreptate doar ca să depășim momentul care părea să conducă spre nicăieri.

Nu este vina ta că nu ai știut să mă protejezi și să mă faci fericită. Dimpotrivă, după părerea ta, acest rol îmi revenea mie. Pentru că așa ai văzut în familia ta.

Nu este vina ta că doar eu am fost cea puternică în toate situațiile de criză, căci așa cum însuți afirmi, ăstă ești tu, te pierzi în asemenea împrejurări și ar fi trebuit să mă obișnuiesc cu tine pînă acum.

Nu este vina ta că m-am simțit singură de atâtea ori pentru că nu îl mai recunoșteam pe omul de lângă mine.

Nu este  vina ta că am crezut în tine, că mi te-am imaginat fiind cel lângă care îmi voi petrece tot restul vieții.

Nu este vina ta că te-au influențat prietenii și că în timp ai devenit altcineva față de cel pe care l-am cunoscut și care mi-a promis că îmi va fi întotdeauna alături.

Nu este vina ta că am renunțat la multe din lucrurile care îmi făceau plăcere, doar ca să evit astfel o altă ceartă, pentru că tu nu erai de acord cu ele sau îți păreau copilărești.

Nu este vina că nu m-ai înțeles. Poate am fost prea complexă pentru tine.

Nu regret că te-am cunoscut căci sigur am învățat multe din această relație. Regret însă ocaziile și șansele pe care le-am pierdut. Sigur, nu din vina ta. Toate sunt exclusiv din vina mea, și anume pentru că am renunțat la mine pentru tine și pentru că nu am avut tăria să pun capăt atunci când noi nu mai eram demult așa cum ne știam. Când fericirea mea nu mai era pe primul loc pentru tine și când orgoliul și ambiția au fost puse mai presus decât noi.

media_749776989_ai-incheiat-relatie-suferi-cumplit-invata-cum-treci-peste-despartire-dureroasa-170114

Facebook Comments

2 Comments on “Nu este vina ta…

  1. Articolul asta l-am pândit! :))
    Eu am încetat sa mai dau vina pe altii sau sa iau vina asupra mea. Pur si simplu iau viata asa cum vine ea. Iar regrete nu pot sa spun ca am, căci fiecare fapta pe care am facut-o (sau nu) m-a facut ceea ce sunt azi, o soție fericita si o mamica împlinita! Daca ar fi sa o iau de la capat, as face totul exact la fel. Pup, mami de Matei! :*

    1. 🙂 îmi place cum gândești! Eu cred ca uneori am lăsat șansele sa treacă pe lângă mine doar de dragul cuiva. Este un îndemn de a nu uita totuși de noi, sa facem ceea ne place și sa nu ne mai dăruim celor care nu ne merita :). Pup 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.