Fără categorie

Mulţumesc!

Cu toate ne cunoaştem doar de o luna, pentru mine, voi nu sunteţi doar un număr şi dori va mulţumesc pe această cale pentru susţinere şi pentru îmi sunteţi alături zi de zi.
V-am împărtăşit emoţiile mele, bucuriile şi temerile mele de mamă pentru noi mamele avem un scop comun: acela de a creşte oameni frumoşi. Împreună învăţăm lucruri noi,prin schimbul de experienţă, sfaturi sau pur şi simplu, de gânduri.
Va doresc aveţi răbdare, sănătate, putere faceţi faţă provocărilor şi multe clipe minunate alături de cei dragi.
Va dăruiesc o floare în semn de mulţumire!

12239748_913187438749859_479809634658556617_n

Mamă de Matei

Facebook Comments

2 Comments on “Mulţumesc!

  1. Eu iti multumesc! Ca faci tot greul sa para atat de usor, faci toate clipele sa fie atat de frumoase, incat dupa ce „te citesc” ma uit in urma si vad doar momentele frumoase petrecute cu puiul de om. Dupa ce „te citesc” nopțile nedormite parca nu mai sunt asa obositoare, plânsul din cauza colicilor parca nu-mi mai da acea panica pe care o am de fiecare data cand nu mai stiu ce sa fac sa o potolesc. Si ce e cel mai important, e ca atunci cand „te citesc” ma simt ca si cum as sta de vorba cu cea mai buna prietena la un ceai. Multa sanatate si succes in continuare, draga mea prietena Mama de Matei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.