Jurnal de Joacă- Fabricat în Romania #1

10 decembrie 2021
Postat de Mamă de Matei în Fabricat în România
1
Jurnal de Joacă- Fabricat în Romania #1

Începem seria articolelor de promovare și de susținere a micilor afaceri românești. O să numesc acest proiect Fabricat în România și sper să călătorească mult prin online. În fiecare vineri seară, la ora 22, acest spațiu va fi dedicat unui antreprenor român, care își va spune povestea, și mai ales, își va prezenta afacerea și produsele sau serviciile.

Îmi puteți scrie povestea voastră, oricând, pe adresa de e-mail [email protected] . Ce vreau să aflu de la voi este ce a fost bine, ce a fost rău, ce ați schimba, cum v-a venit ideea, dacă v-a ajutat ceva sau cineva, cine v-a încurcat, de ce ați avea nevoie acum?

Prima poveste este a Laurei și al ei Jurnal de Joacă. Jucăriile sunt atât de frumoase încât mi-aș comanda numai pentru mine, să mă joc de dimineața până seara. Deci dacă nu aveți idee de cadouri pentru Crăciun, iată o idee cu siguranță inspirată! 🙂

❤️ Fabricat în Romania #1 ❤️

Mă numesc Laura și locuiesc în Târgu-Mureș împreună cu soțul meu și cei doi mici exploratori ai noștri.

Fiind o mamă preocupată de educația celor mici și având pregătire pedagogică, am creat o pasiune pentru învățarea prin joacă, joaca senzorială și pentru a crea mereu noi oportunități de joacă.

În toamna acestui an s-a născut conceputul Jurnalului de joacă prin care am creat o varietate de plăci educative, versatile, open-ended. Îmi place să provoc imaginația micuților lăsându-le loc să fie creativi în modul lor unic. Fiindcă joaca este un lucru foarte serios, toate plăcile sunt create pentru a stimula jocul open-ended, adică pentru a fi folosite într-o varietate largă. Conceputul acestor plăci are la bază jocul liber, creativ, astfel că nu există doar un mod corect de a te juca cu aceste plăci.

Suntem foarte recunoscători și încântați că putem împărtăși aceste produse cu alți copii de pretutindeni!

Fiindca am gasit mult entuziasm pentru aceste placi (in America e isterie) am lansat mai repede un insert cu brad de craciun. Planuim ca in fiecare luna sa lansam 2-3 modele noi si care sa vina impreuna cu un starter kit de accesori just to have a start la joaca.

Placa noastră, prima noastra placape care am botezat-o simplu Brad de Craciun, este împachetată cu mult zâmbet și voie bună! Este atent creată pentru a sprijini și încuraja abilitățile motorii fine și o gândire mai profundă în jurul cauzei și efectului.

Sunt incluse cu fiecare comandă un mini-kit format din: 14 globuri de 20 mm diametru (culori aleatorii), orez colorat verde (suficient pentru a decora bradutul de cateva ori) și o lingurită de lemn pentru degețelele exploratoare.

Este un produs care încurajează jocul open-ended și poate fi folosită într-o varietate largă, în funcție de copil și de interesele acestuia, în funcție de imaginația și nevoile emoționale individuale astfel că, nu există un mod corect de a te juca cu acest produs. A fost concepută pentru a crea o experiență senzorială unică și pentru a încuraja jocul natural. Poate fi folosită în mai multe variante care încurajează dezvoltarea abilităților motorii fine și permite jocul independent sau colaborativ.

Este cu adevărat un produs minunat pentru distracție fără limite!
Placa este compatibilă pentru cutia mare Trofast Ikea. Dimensiunea plăcii este de 40×28 cm.

Placa Brad de Crăciun este realizată din lemn de fag, material care îi aduce pe micuți mai aproape de natură din punct e vedere senzorial și este folosit alături de culori pe bază de apă pentru a produce materiale nu doar frumoase pentru copii ci și pentru mediul înconjurător.

Toate plăcile sunt finisate și pictate manual iar asta face ca fiecare piesă să fie unică.

A fost testata pe cei mai pretentiosi copilasi si garantam neplictiseala. Ce e fain la placa aceasta e ca e atat de versatila! De exemplu: adaugi niste naut sau bile de sticla iar cei mici le introduc in gaurile facute pentru globuri. Sunetul de cadere e senzational. Pot sa decoreze bradul cum vor: cu sare gronjoasa, cu linte verde/rosie, cu orez colorat cum vor ei (se coloreaza cu otet si colorant alimentar) etc. Aceeasi placa poate ajuta la invatarea culorilor, problem solving, coordonare, numarare, dexteritate si motricitate fina. In fiecare zi se poate folosi altfel.

Jurnal de Joacă are site dar și Facebook 🙂

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.