Îți mulțumesc pentru că poți tu și pentru mine, atunci când nu mai pot eu

12 ianuarie 2016
Postat de Mamă de Matei în Familia este cheia către fericire
3

Dragul meu,

La momentul la care tu citești aceste rânduri, eu sunt pe o plajă din Caraibe, având în dreapta mea un cocktail răcoritor și o carte în brațe.

Glumesc, evident. Deși uneori asta îmi doresc, doar o zi să mă liniștesc. Apoi am privit puțin lumea din jurul meu. Și am văzut copii născuți cu probleme de sănatate, părinți nefericiți, tați care nu își ajută soțiile cu absolut nimic, considerând că orice treabă casnică și creșterea copiilor revin în totalitate mamei.

Așadar, în loc să mă plâng, astăzi vreau să îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci iar eu nu am apreciat. Îi mulțumesc și lui Dumnezeu că suntem sănătoși.

Îți mulțumesc pentru că deși pauzele de la serviciu sunt foarte scurte, tu întotdeauna îți găsești timp să suni acasă și să ne întrebi dacă am mâncat, dacă am dormit sau dacă suntem bine.

Îți mulțumesc pentru că indiferent de cât de obositoare ți-ar fi ziua, prima ta grijă când ajungi acasă este să ne strângi în brațe, apoi să te pregătești de băița copilului, și asta pentru că îți dorești ca indiferent de program sau de greutăți, el să nu simtă lipsa ta.  Pentru că indiferent cât timp lipsești de acasă, nimeni nu te poate înlocui când vine vorba de distracția din cădiță. Tati știe cel mai bine cum se face. Este momentul vostru exclusiv, de tată și fiu.

Îți mulțumesc pentru că pentru tine sunt frumoasă, deși kilogramele în plus și tenul obosit mă împiedică să văd același lucru în oglindă.

Îți mulțumesc pentru zilele în care împărțim nimicul pe care-l avem, fiind totuși fericiți pentru bucuria cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat.

Îți mulțumesc pentru diminețile în care suntem doar noi și restul lumii, când joaca și râsetele din patul nostru nu ar putea fi vreodată egalate de nicio bogăție din lume.

Îți mulțumesc că deși lucrezi aproape zilnic, și asta doar ca să ne asiguri tot comfortul din lume, întotdeauna îți găsești timp pentru noi, pentru familia ta.

Îți mulțumesc pentru că lângă tine am ceea ce mi-am dorit întotdeauna, o familie.

Îți mulțumesc pentru că ești cel mai bun tată pe care ar fi putut să îl aibă copilul meu.

Îți mulțumesc pentru că ești ceea ce sufletul meu are nevoie.

PS1.Să știi că totuși îmi place tare mult ideea cu Caraibe. 😀

Vă invit și pe Facebook pe pagina Mamă de Matei

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.