Îmi place tot mai mult să petrec revelionul acasă

1 ianuarie 2021
Postat de Mamă de Matei în Familia este cheia către fericire
0
Îmi place tot mai mult să petrec revelionul acasă

Este al treilea an în care petrecem revelionul acasă, singuri, doar noi trei. În primul an s-a întâmplat ca soțul să facă varicelă, și am fost nevoiți, asta a fost. Anul trecut ne-am dorit să petrecem timp împreună doar noi, așa că timp de trei zile ne-am plimbat prin București, apoi seara de Revelion am petrecut-o acasă.

Dacă îmi plac revelioanele acasă, e semn că am îmbătrânit?
Sursă foto: Freepik.com

Nu diferă foarte mult de o seară obișnuită. Nu ne uităm la televizor, eventual ne uităm la filme, pe programe dedicate. Mâncăm în jur de maxim ora opt, la zece jumătate copilul deja doarme. Ne uităm la seriale până la douăsprezece noaptea, când urmărim artificiile de la balcon. De la etajul nouă se observă foarte bine.

Desfacem șampania, sorbim de două ori, ne urăm La mulți ani și an bun, împreună. Ne întoarcem înapoi la pături, la nachos cu sos de brânză și cozonac. Și asta e viață bună.

Îmi place tot mai mult Revelionul acasă. Îmi fac baie pe cap apoi îmi rulez părul în onduleuri lejere. Apoi pe lângă crema de zi îmi aplic un pic de anti cearcăn ca să ies bine în poze, și un ruj nude. O pereche de colanți și o bluză lejeră. Și asta este toată pregătirea.

Gătesc doar ce ne place nouă, nu trebuie să îmi fac griji pentru mai multe feluri de mâncare. Și dacă nu îmi iese platoul perfect iarăși nu e bai. Ne uităm la ce vrem la televizor, ne retragem cât de devreme sau de târziu vrem, fără să deranjăm pe nimeni sau să ne jenăm de cineva.

Dacă îmi plac revelioanele acasă, e semn că am îmbătrânit?
Sursă foto: Pinterest

Ieri de exemplu am tăiat cozonacul de la ora 2. Și ce bun a fost! Mâine ne vom ocupa iar de cozonac, cu un pahar de lapte cald lângă. Ne făcurăm de cap, vă zic :))))

În alți ani (pe când eram tineri, fără obligații) patru dimineața ne găsea pe drumul spre casă, apoi încercând să ne încălzim sub plapumă. Azi noapte patul era atât de cald și de moale încât nu îmi vine să cred că în alte dăți am procedat diferit. :))

Probabil fiecare vârstă are etapele ei, dar oare dacă îmi place să petrec Revelionul acasă, doar noi trei, este semn că îmbătrânesc? :)))

Nu știu ce să zic, dar ultimele două nopți dintre ani, petrecute acasă cu ei, au fost cele mai frumoase de până acum.

Voi cum ați petrecut trecerea dintre ani? 🙂

Sursă foto copertă articol: Pinterest

La mulți ani, să aveți un an așa cum vi-l imaginați și cum îl așteptați!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.