Ești fericită pentru că știi că nici un alt sentiment pe lume nu il va egala pe acela de a fi mamă. Și te simti binecuvântată pentru că ești.

10 ianuarie 2016
Postat de Mamă de Matei în Familia este cheia către fericire
2

Suntem oameni, buni sau răi, asta nu știm. Știm doar că fiecare încearcă sau măcar își propune, să își trăiască viața așa cum consideră că este mai bine.

Iubim, suferim, ne distrăm, râdem, ne întristăm, ne dorim, ne străduim, alergăm, căutăm, trăim. Căutăm un sens.

Închizi ochii și te cuibărești în brațele lui. Acolo este locul tău preferat de dormit. Se face dimineață. Te trezești și primul gând este să vezi dacă mogâldeața și astăzi ți-a luat-o  înainte, și te întrebi dacă îl vei găsi iarăși pe bebe jucându-se încă puțin somnoros, cu păturica sau cu ursulețul preferat.

Îți amintești fericită că e duminică iar asta înseamnă că este dimineața în care cafeaua o vei servi în doi, în timp ce micuțul va goli bucuros biberonul de lapte.

Ești fericită pentru că știi că nici un alt sentiment pe lume nu il va egala pe acela de a fi mamă. Și te simti binecuvântată pentru că ești.

Ești fericită pentru că universul tău acum este altfel, mai fumos, este magic. Pentru că are un sens. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie ce simți.

Ești fericită pentru că ai pentru cine lupta și pentru cine construi. Pentru că îți dorești să aibă, să  aibă tot ce tu nu ai avut.

Ești fericită și recunoscătoare pentru diminețile în trei, ascunși sub pătură, unde vă jucați și vă iubiți, protejați de răul de afară.

Ești fericită atunci când soțul te îmbrățișează, sărutându-te pe frunte, pentru că îl simți pe el cât de fericit este iar  sclipirea din ochii lui îți confirmă același lucru.

Din priviri, vă mulțumiți unul altuia pentru fericire. Pentru că sunteți o familie. Și cât de frumos sună! Abia acum simți toată căldurea cuvântului, abia parcă este complet, căci familia înseamnă minim trei!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.