Dragă Moș Nicolae

5 decembrie 2015
Postat de Mamă de Matei în Fără categorie
4

 

Dragă Moșule,

Stiu că în seara aceasta ești ocupat să faci oameni, dar mai ales, copii fericiți, și de aceea nu am să te rețin mult. Am să îți scriu doar câteva cuvinte.

Tu ești sfânt printre sfânți, ești aproape de Dumnezeu. În seara aceasta, dacă vei trece pe la mine, vei găsi în ghete un „mulțumesc”. Te rog să îl iei și să il dai lui Dumnezeu. Îi sunt datoare de multă vreme.

Îi mulțumesc pentru sănatatea familiei mele, pentru că nu  ne-a lăsat la greu și pentru că ne-a oferit ce ne-a fost de folos cu adevărat, și nu neapărat ceea ce i-am cerut. El a știut mereu ce este mai bine pentru noi.

Mulțumesc pentru că seara am un acoperiș deasupra capului și pentru că dimineața mă găsește lângă familie, și nu în fața calculatorului, salutându-i de pe meleaguri străine.

Îi mulțumesc pentru că veghează zi de zi asupra noastră.

Iar pe tine, moșule drag, te mai rog ceva. Cadourile pe care voiai să le pui în ghetele mele, te rog să le dăruiești altcuiva. Sigur există cineva în lume asta care are mai puțin decît mine. ( Doar dacă nu cumva pregătisei pentru mine o nuia. În cazul acesta, uită ce te-am rugat.)

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.