Despre Ziua fotografiei de familie

16 decembrie 2015
Postat de Mamă de Matei în Fără categorie
4

Să recunoaștem: nu trece o zi sau două fără să nu imortalizăm momentele frumoase în fotografii. Mai ales când avem la îndemână telefoane inteligente cu camere foto tot mai performante, aparate foto care surprind tot mai bine și mai clar culorile și cadrele dorite. Însă când vine vorba de un eveniment important ( nunta,  sarcina sau o aniversare a cuiva drag) apelăm mai degrabă la un profesionist.

La fel am procedat și eu pentru cununia civilă. Mi-am dorit un fotograf care să vină prin recomandarea unor prieteni, și așa am ajuns să fac cunoștință cu Vlad, Fotograf de familie. Tot cu el am colaborat mai departe pentru ședința foto de maternitate și pentru botez.

Astăzi vreau să vă povestesc despre o frumoasă zi de sâmbătă, 5 decembrie, mai exact, când Vlad s-a gândit să inițieze o tradiție pe care intenționează să o țină în fiecare an,  ( anul acesta a fost ediția pilot, doar cu cei mai apropiați clienți) și anume, Ziua fotografiei de familie.

1-vlad-creteanu-ziua-fotografiei-de-familie-2015-522-web1920

Pe scurt, a închiriat un studio dotat cu brăduț frumos împodobit cu decorațiuni handmade de la cadoupractic.ro, o canapea roșie care semăna cu sania lui Moș Crăciun, a adus furnizori care ne-au servit cu prăjturi delicioase  și vinuri alese, ne-a pus la dispoziție baloane, jucării de care ne-am bucurat laolaltă cei mici și cei mari. În timp ce noi făceam cunoștință cu alți părinți și copilași, și mai povesteam despre una, despre alta, Vlad ne-a invitat, pe rând, la o scurtă ședință foto de familie, într-un decor tematic, de Crăciun.

2-vlad-creteanu-ziua-fotografiei-de-familie-2015-542-web1920.jpg

Atmosfera a fost una caldă, prietenoasă, și nici nu avea cum să fie altfel, înconjurați fiind de prichindei care alergau veseli ba după baloane, ba după omul de zăpadă, ori să privească fascinați, jocul globului de lumini, de care și Matei a fost foarte atras. A fost o experiență nouă, frumoasă și interesantă, pe care Vlad promite să o repete și anul viitor, însă la standarde mult mai înalte.

3-vlad-creteanu-ziua-fotografiei-de-familie-2015-559-web1920.jpg

Vă povesteam ieri că am o mică surpriză pentru voi. Este modul meu de a-mi exprima recunoștința pentru că vă rupeți un pic din timpul vostru pentru a citi rândurile mele. Așadar, cu ajutorul lui Vlad, m-am gândit să vă ofer ceva special de sărbători, un cadou de 50 lei reducere la orice voucher de ședință foto comandat în perioada 15-31 decembrie. Voucherele sunt disponibile pe www.vladcreteanu.ro, secțiunea Shop. ( sau mai rapid, aici).
Voucherele sunt  complet personalizabile, le puteți comanda pentru voi sau pentru cei dragi. (este o idee inedită, de care cu siguranță se va bucura oricine, deci nu aveți cum să dați greș în alegerea cadoului ).

Voucherele pot fi folosite oricând intre 15 decembrie 2015  si 15 decembrie 2016. Așadar aveți la dispoziție orice anotimp preferați, sau vă puteți asigura un eveniment încă de pe acum, chiar dacă, acesta va avea loc abia la toamnă. Cadrul este la alegerea voastră. În studio, acasă la voi sau în natură.

Vlad-Creteanu-Fotograf-de-familie-Voucher-Sedinta-foto-de-Maternitate-510x397.jpg

În poza din stânga sunt mami și tati de Matei, și Matei de 7 luni 🙂

Livrarea va fi făcută personal de Vlad către fiecare dintre voi, pentru că el este genul de fotograf căruia îî face plăcere să interacționeze cu fiecare client în parte, adică să se implice foarte mult în fiecare proiect. În același timp, puteți stabili mai multe detalii cu privire la ședința foto.

Plata se face numerar doar în momentul în care intrați în posesia voucherului.

Foarte important este faptul că, această reducere este valabilă doar dacă, după ce adăugați în coș  produsul ales, aplicați cuponul introducând codul

#mama-de-matei

Portofoliul lui Vlad îl puteți răsfoi pe site-ul  www.vladcreteanu.ro.

Ceea ce vă dăruiesc poate că nu valorează mult, însă vă asigur că vi-l ofer cu toată inima. Este un mod prin care pot să ofer puțin tuturor decât mult, doar uneia singure. Așadar, sper să vă bucurați cât de mai multe de surpriza mea.

PS. Am pregătit ceva și pentru voi, mămicile din provincie, să nu cumva să credeți că v-am uitat! <3

Cu drag,

Mama de Matei

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.