Când eu am fost întrebarea, tu ai fost răspunsul

4 iulie 2022
Postat de Mamă de Matei în Familia este cheia către fericire
1
Când eu am fost întrebarea, tu ai fost răspunsul

Mi-e din ce în ce mai drag să îmi petrec viața cu tine. Cine ar fi crezut că poți iubi tot mai mult în fiecare zi? Cine ar fi crezut că poți să iubești fără să aștepți nimic în schimb și bucuria prezenței celuilalt să îți umple inima?…

Până acum șapte ani, ți-am fost căsuță. Ai fost parte din mine la propriu.

Apoi, căsuța ți-a devenit pernă și brațele mele ți-au fost pătură. Te-am acoperit cu ele de câte ori ți-a fost greu sau ușor, de câte ori căutai alinare, de câte ori simțeai nevoia să te simți acasă.

Anii au trecut, repede si greu, în același timp. Începi să îți cauți drumul. Iar eu rămân în dreapta ta, să îți fiu copilot. Să pun frână când e nevoie, să accelerez când este cazul, să dau dau sfat, să o iei la stânga sau la dreapta, ca să eviți pericolele, ca să ajungi la destinație.

O să îți ghidez drumul până când o să înveți să conduci prin viață. În orice caz, volanul e la tine. Drumul tu îl alegi. Eu sunt în dreapta ta, (când) și cât timp va fi nevoie.

La mulți ani copil scăldat în soare, copt în brațele mele, copt la soare, la dragoste și la inimă.

La mulți ani, copil minunat! Când eu am fost întrebarea, tu ai fost răspunsul. Și vei fi răspunsul părinților tăi până la sfârșitul Universului! Te iubim ca pe nimeni altul!

Sursă foto: Facebook

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.