AMR 3 zile până la Paște, curățenia e în toi :)

13 aprilie 2017
Postat de Mamă de Matei în Uncategorized
0

Încă ești la job și poate lucrezi și mâine, iar gândul că mai ai atâtea de făcut te îngrozește? Jonglând cu orele de birou, prepararea mesei de Paște și ultimele pregătiri prin casă, trebuie să îți rezervi câteva ore bune și pentru ultimele retușuri, așa-i? Cum ar zice marile agenții de turism, am o ofertă last minute pentru tine. Doar că în materie de curățenie, pentru suprafețe lucioase care își dau bătăi de cap. Eu am încercat AQUAclean Handheld Steam Cleaner de la Dirt Devil,  toate detaliile le găsiți aici.

De când mă știu n-am făcut curățenie mai repede ca acum. Când se apropie sărbătorile și mă gândesc că toată lumea intră în vria lunii curățeniei eu încerc să amân cât mai mult acest moment, în special momentul în care trebuie să curăț baia. Anul ăsta, cu acest mic ajutor nu numai că am făcut curățenie mai repede, însă am fost și mai eficientă, iar casa mea arată lună. Aproape că aș vrea s-o iau de la capăt. Este atât de ușor de manevrat încât poate fi folosit și de către copii. Iar în momentul în care ai atâtea de făcut, parcă vrei să-l ști pe cel mic pe lângă tine.

De Paștele acesta sunt singură că voi reuși să termin în timp util toate pregătirile și voi mai avea timp și pentru famile.

Descoperă și tu ustensilele care ți se potrivesc și profită de beneficiile produselor Dirt Devil. Mai multe detalii găsești aici: https://goo.gl/ns2rbr

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.