ABC Boutique – Fabricat în România

14 ianuarie 2022
Postat de Mamă de Matei în Fabricat în România
0
ABC Boutique - Fabricat în România

Ne-am întors din vacanță, ne întoarcem la treabă. Ne întoarcem la seria articolelor de promovare și de susținere a micilor afaceri românești. Acest proiect se numește Fabricat în România și sper să călătorească mult prin online. În fiecare vineri seară, la ora 21-22, acest spațiu va fi dedicat unui antreprenor român, care își va spune povestea, și mai ales, își va prezenta afacerea și produsele sau serviciile.

Îmi puteți scrie povestea voastră, oricând, pe adresa de email: [email protected] .

Ce vreau să aflu de la voi este ce a fost bine, ce a fost rău, ce ați schimba, cum v-a venit ideea, dacă v-a ajutat ceva sau cineva, cine v-a încurcat, de ce ați avea nevoie acum?

În această ediție continuăm cu povestea Andradei de la ABC Boutique.

 ❤️ Fabricat în Romania #2 ❤️

Vă scriu povestea micului nostru atelier, care a luat naștere în anul 2019, din dorința noastră de a realiza lucrușoare drăguțe pentru cei mici, care să rămână pentru totdeauna, ca amintire pentru bunici, părinți și nu numai.

Așa au apărut ramele noastre foto pentru cei mici, ca și produs preferat, cu mesajele dorite, personalizate după dorințele clienților și care de fiecare dată le realizăm cu mult suflet…

Mereu ne dorim sa avem o comunicare prietenoasa pentru a ne asigura că produsul este pe măsura așteptărilor și adesea clienții ne devin prieteni ❤️, comandând iar și iar ?

De când a apărut micul C., ne-am dorit sa avem o categorie noua de produse, pentru a le asigura armonia primilor pași celor mici, asa ca în luna decembrie am lansat oficial papuceii armonioși ?, personalizați. 

Ne dorim sa lansam și o categorie de bijuterii de mămici, la care încă muncim cu drag și spor ?! 

Pagina atelierului buclucaș, ABCteam, unde lumina se stinge târziu în noapte (pentru ca adesea peste zi preferam joaca cu micul C. ? și trebuie sa recuperam ) este : www.abcboutique.ro

ABC Boutique are și site, așa cum au menționat mai sus, și are și Facebook 🙂

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.