100 de povești, în 100 de zile cu 100 de cuvinte

10 februarie 2023
Postat de Mamă de Matei în Colțul de lectură
0
100 de povești, în 100 de zile cu 100 de cuvinte

M-a vizitat Muza și mi-a lăsat o idee. O idee despre care nu voiam inițial să povestesc pe blog, dar dacă nu pentru voi scriu, atunci pentru cine?

Înainte de a scrie anunțul aici, pe blog, mă gândisem inițial să vă anunț direct pe Facebook. Dar blogul este casa cea mare, Facebook este doar holul de la intrare. Prin Facebook ajung cei mai mulți dintre voi în casa mea, știu asta.

Și ca să nu vă rețin prea mult, revin. Începând de astăzi voi scrie 100 de povești, în 100 de zile cu 100 de cuvinte fiecare. Ca să nu vă rețin nici prea mult timp. O poveste scurtă, până ajunge autobuzul în stație. 🙂 Sau cât durează să vă pregătiți cafeaua sau ceaiul, la birou. O poveste de citit la cei, sau la cafea.

Dar poveștile vor fi chiar povești de-adevăratelea, pentru că le voi posta doar în stories, pe Instagram. Și vor fi valabile doar 24 de ore, pentru că atât sunt valabile poveștile pe insta.

Profilul de Instagram, în cazul în care nu îl știți deja este acesta: MamădeMatei.ro

Este o provocare pentru mine, într-adevăr și un exercițiu bun. Dar și o ocazie de a aduce conținut bun, pentru voi, zi de zi. De a fi aproape.

Vă aștept la povești. 🙂 Prima poveste a fost deja postată.

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.