Shopping-ul online. Sau cum să ai timp pentru toate (P)

4 decembrie 2017
Postat de Mamă de Matei în Recomandari
3
Texxy

Decembrie este doar la o fundiță de cadou distanță. Îmi amintesc primele sărbători petrecute cu Matei. În căutarea cadourilor, uneori am colindat împreună, alteori am făcut schimb cu soțul, și am mers singuri, pe rând, să luăm pulsul rafturilor din magazine.

Luna cadourilor aduce multă lume în magazinele de pretutindeni, iar aglomerația nu este chiar prietena copiilor, și cu atât mai puțin a părinților. Copilașii devin agitați, iritabili, obosiți. Uneori și eu ajung acasă ușor obosită după cumpărături. Este obositor pentru ambele părți. Chiar și cu copiii mai mari este un pic dificil. Nu au răbdare, se plictisesc repede, cozile sunt interminabile, și de la agitație și oboseală, scandalul este aproape gata.

Însă, dacă ne amintim că suntem în era tehnologiei și a internetului, parcă frunțile ni se mai descrețesc puțin. Alegi produsele, le pui în coș, achiți cu cardul sau ramburs, toate cumpărăturile îți vin la ușă.  Ce să îți dorești mai mult? La noi curierul venea acasă cam la două săptămâni,  învățase deja programul de somn al lui Matei și eram primii pe lista lui. Uneori ajungea chiar înainte de a primi mesaj prin care eram anunțată că urmează să primesc un colet.

De Crăciun și de Anul Nou ne place să ne înnoim, cel mai adesea cu haine. Tex.carrefour.ro este site-ul de pe care puteți cumpăra de acum și online hăinuțe pentru copii și bebeluși.  Este și el la rândul lui un bebeluș ce abia a deschis ochii în zorii internetului. De aceea, Carrefour sărbătorește și oferă până pe 7 decembrie inclusiv transport gratuit în toată țara la orice comandă iar dacă doriți să faceți retur, vi se vor returna banii pe loc. Mai mult decât atât, comanda ajunge în maxim 48 de ore lucrătoare.

Sloganul mărcii TEX este #modacuchefdeviata și are sens pentru că atunci când reușești să economisești timp, care mi se pare că este cel mai prețios bun al nostru, chiar că îți vine și cheful de viață. Moda cu chef de viață este pt că hainele sunt rezistente nu numai la modă și te lasă să faci tot ce-ți trece prin cap fără să te preocupi la ce se va întampla după cu hainele- mai ales în cazul copiilor, ai încredere că vor fi la fel.

texy

tex

Apoi, chiar îmi plac hainele TEX de la Carrefour, am articole vestimentare de la ei, iar când mergem la cumpărături, tot timpul plecăm cu ceva și pentru Matei. O bluziță simpatică, căciuliță amuzantă, ultima oară i-am găsit niște săndăluțe din piele, de interior,  super ușoare și lejere pentru creșă.

Cu această veste bună în tolbă, zic să dați aglomerația pe online, și să vă plimbați printre rafturile siteului tex.carrefour.ro . Click și gata.

O să aveti și un ghid tare simpatic, mascota Texxy, care vă va însoți și vă va dezvălui acest magazin prietenos. Texxy nu e nici pisică, nici maimuță, nici șoricel, nici veverel. A venit din Tărâmul Visurilor, în căutarea celui mai prietenos magazin online. Misiunea lui este sa vă conducă în noua aventură virtuală TEX și să vă arate moda cu chef de viață. E mereu gata să vă pună un zâmbet pe față și să vă arate cum câștigați timp și energie de fiecare dată la cumpărături, ca să aveți timp de toate.

Acum rămâne timp să vă pregătiți pentru sărbători, cumpărăturile știu care este drumul spre casă. Shoppingul online (valabil doar pt copii, caci Tex are si pt adulti si pt femei si are acelasi slogan) ne ajută sa economisim timp care în vremurile noastre este atât de scump, pe care să-l folosim cu copiii noștri, în liniște și în conectare.😊

Și închei cu încă o veste  bună, în spiritul sărbătorilor: vă ofer în dar articolul vostru TEX preferat de pe site, pentru copiii voștri cu vârste cuprinse între 0-14 ani.

Regulamentul concursului:

  • Pentru a intra în concurs, este necesar să îmi lăsați într-un comentariu print screen cu produsul preferat sau link-ul, cum vă este mai la îndemână.
  • Comentariul trebuie însoțit de Htag #modacuchefdeviata și #carrefour.ro
  • Se va extrage câte un câștigător pe zi, timp de șapte zile, in perioada 4 – 10 Decembrie.
  • Premiul se va oferi în limita stocului disponibil, iar dacă nu va fi disponibil, veți primi un obiect similar din colecție.

Brandul Tex dorește să ofere colecții moderne și actuale tuturor tipurilor de client combinând confortul și calitatea la cel mai mic preț posibil. Marca Tex deține certificarea Best Buy, de la consumatori, care au testat-o și au premiat-o.

Câteva articole de pe site, care mi-au plăcut mult și care deja și-au găsit loc în tolba Moșului 😀 Shhhhhhhh!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.