Să stăm acasă înseamnă respect pentru medici, farmaciști, vânzători, curieri, pentru cei care ne colectează gunoiul și pentru cei care ne dezinfectează străzile

28 martie 2020
Postat de Mamă de Matei în Dezvoltare personală
0
Să stăm acasă înseamnă respect pentru medici, farmaciști, vânzători, curieri, pentru cei care ne colectează gunoiul și pentru cei care ne dezinfectează străzile

Mulțumirile nu sunt îndeajuns pentru oamenii care își pun sănătatea în pericol pentru noi. Sper că TOATĂ lumea este conștientă de acest lucru.

Sper că TOATĂ lumea este conștientă de riscurile la care se supun medicii, asistentele, farmaciștii, curierii, lucrătorii comerciali, șoferii, cei care ne strâng gunoiul ( care este un posibil focar de infecție!!), cei care ne dezinfectează străzile.

Sper că TOATĂ lumea este conștientă de riscurile la care se supun cei care nu au încotro și trebuie să iasă din casă pentru ca noi să avem internet pentru a putea lucra de acasă, pentru a avea cablu la televizorul la care urmărim știrile și ce se întâmplă în țară și în toată lumea.

Cum le putem mulțumi tuturor acestor oameni: Stând acasă !

NU ESTE DE GLUMĂ! Când vom înțelege că acești oameni își riscă viața? Șefa secției de terapie intensivă de la Spitalul Gerota se află în stare critică. Sute de medici nu și-au mai văzut copiii de zile întregi, nu i-au putut lua în brațe, nu le-au mai simțit mirosul.

Sute de medici intră în tura de gardă și nu știu când se mai întorc acasă. Sau dacă se mai întorc.

Izolare înseamnă să nu ieșim din casă, decât în cazuri de maximă necesitate: mers la serviciu, aprovizionare cu mâncare ( care ar trebui să se facă o dată pe săptămână sau o dată la zece zile), urgențe medicale( dar cu adevărat urgențe) sau aprovizionarea persoanelor în vârstă.

Știu că vi s-a urât în casă. Știu și vă înțeleg că vă este dor de aer. Și mie îmi este. Știu că vă este dor să vă faceți cumpărăturile împreună. Și mie îmi este. Știu că vă este dor să simțiți zumzetul lumii, să se termine cu liniștea. Știu că vă este dor de adierea caldă a vântului și de slujba de duminică.

Știu că cei mici nu mai au răbdare în casă. Nici al meu nu mai are răbdare. Dar mai bine sănătoși și plictisiți în casă, decât izolați în spital.

Toți știm și apreciem efortul medicilor și al tuturor celor din linia întâi.

Să stăm acasă înseamnă să le arătăm respectul nostru pentru ei.

Să stăm acasă înseamnă respect pentru medici, farmaciști, vânzători, curieri, pentru cei care strâng gunoiul și pentru cei care ne dezinfectează străzile
Sursă foto: aici

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.