Să îmbinăm utilul cu plăcutul

5 ianuarie 2016
Postat de Mamă de Matei în Fără categorie
2

La mulți ani 2016! Să aveți un an nou așa cum așa cum îl doriți.

Lista mea cu lucrurile pe care intenționez să le bifez anul acesta este destul de lungă. Anul 2015 a fost un an al premierelor, un an care mi-a demonstrat că dacă am încredere în puterile mele, visurile îmi pot deveni realitate, iar 2016 este doar o continuare frumoasă. Am să vă împărtășesc altădată mai multe, căci acum scopul meu este să vă anunț despre modificările ce vor apărea pe blog.

Blogul s-a născut din ideea de a-mi păstra ca într-un jurnal, emoțiile noii experiențe. Apoi m-am gândit că nu ar fi rău să fac publice rândurile mele, tocmai pentru a veni în ajutorul și altor mămici, care poate simt la fel ca și mine, și vor vedea astfel că nu sunt singurele care trăiesc anumite stări sau sentimente.

Articolele mele au fost inspirate din viața de zi cu zi, a mea dar și a altor mămici, căci probabil că ați observat deja, că am povestit și despre situații, prin care eu, personal, nu am trecut. ( exemplu aici )

Îmi place să îmi denumesc scrierile ca fiind „articole-terapie”, care alină, vindecă sau emoționează. Nu sunt o mare scriitoare ( eu aș spune chiar deloc), însă îmi place să romanțez poveștile, să îmi las amprenta asupra lor.

Am primit sugestii de la cititoare, să fac cumva ca blogul să fie util tuturor. M-am tot gândit cum aș putea face acest lucru. Răspunsul este simplu: cu ajutorul vostru :).  Așadar voi face niște schimbări, voi organiza puțin lucrurile, în felul următor:

  1. Articolele vor fi postate după un program stabilit, respectiv, în zilele de marți, joi și sâmbătă, astfel veți ști când puteți urmări articolele noi.
  2. Aștept propuneri de subiecte din partea voastră, adică ce anume vă interesează să știți sau despre ce doriți să discutăm ( cum trebuie procedat pentru înregistrarea copilului, cum putem trata vergeturile, ce bagaj să pregătim pentru maternitate, șamd)
  3. În curând Mamă de Matei se va muta pe un alt domeniu, unde voi avea și o adresă de contact. Până atunci îmi puteți lăsa mesaje pe Facebook.
  4. Ora 20:00 va fi ora universală a postărilor. În zilele de marți și joi voi vorbi despre lucruri practice iar sâmbăta, ca o relaxare de week-end, voi scrie pentru suflet.

Sper să reușesc ca în două săptămâni să mă adun și să pun la punct aceste detalii, căci mai am și alte proiecte pe plan personal de care trebuie să mă ocup. Deci nu promit să fiu gata imediat, însă cu siguranță din luna februarie toate acestea vor fi deja puse în practică.

Anul acesta îmi doresc să ajut și să fiu de folos cât mai multor persoane. Nu uitați că ne vedem și pe Clubul Mămicilor by Ellie White, unde găsiți sfaturi intersante și utile pentru mămici venite din partea specialiștilor ( puteți profita de ei-adică să le cereți ajutorul, să îi întrebați despre ceea ce vreți să aflați). Găsiți de asemenea rețete pentru pitici, atunci când rămâneți în pană de idei.

Îmi doresc să avem un an fabulos!!!

Vă imbrățișez cu drag,

Mamă de Matei

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.